er miljøet verdt en 100-lapp hundrelapp medlemskontingent medlemskap

Du er her:

  • Støtt

Søk

Samarbeid

Støtt oss

Natur og Ungdom engasjerer mange ungdommer og er en respektert og viktig aktør i den miljøpolitiske debatten i Norge. Hvis du har muligheten til å være med å sikre en god og stabil økonomi i Natur og Ungdom, kan vi fortsette å vinne miljøsaker i årene som kommer!

Er du ungdom under 25 år? 
Da kan du bli medlem i Natur og Ungdom. Som medlem kan du jobbe med miljø i lokallag, delta på seminarer og arrangementer, få nyhetsmail og mye mer. Hvis du vil får du medlemsbladet vårt, Putsj, i posten 5 ganger i året.

Er du student? 
Vi har studentlag flere plasser i Norge. Hvis du er under 25 år kan du bli vanlig medlem, hvis du er over 25 år kan du bli studentmedlem i Naturvernforbundet.

Vil du gi Natur og Ungdom en pengegave? 
Pengegaver kan overføres til konto: 5010 05 87154, merk overføringen med gave. Vi rapporterer pengegaver til skattemyndighetene, så givere som donerer over 500,- i året får skattefradrag. For å få skattefritak må vi ha kontaktinformasjon, skattekommune og personnummeret ditt. Dette gjelder også Natur og Ungdoms venner.

Vil du støtte Natur og Ungdom fast? 
Som medlem i Natur og Ungdoms venner betaler du et fast, valgfritt beløp til Natur og Ungdoms miljøarbeid hver måned (min. kr 600,- i året). Beløpet trekkes automatisk fra din konto. Du mottar Natur og Ungdoms medlemsblad Putsj hvis du ønsker det, og holdes oppdatert om vårt arbeid gjennom brev og kort.

Hvis du ønsker mer om informasjon om Natur og Ungdoms venner kan du skrive inn din adresse nedenfor eller sende en mail til info@nu.no.

Innmeldingsskjemaet kan sendes inn til vår adresse:
Natur og Ungdom
v/medlemssekretær
Pb.4783 Sofienberg
0506 Oslo

Torggata 34 PB4783 Sofienberg - 0506 OSLO tlf. 23 32 74 00, 

© 2002-2014 Natur og Ungdom, gjenbruk og ettertrykk anbefales dersom kilde oppgis.