Du er her:

Søk

Samarbeid

Årskonferanse

Årskonferanse er vårens nasjonale samlingspunkt for organisasjonen. Dette er et helgeseminar for alle medlemmer. Sett av 8.-10. april for en helg fylt med skolering og hygge!

 

8.-10. april arrangerer vi årskonferanse i Oslo. Dette er et helgeseminar hvor du kan lære om nasjonale og lokale miljøsaker, og hvordan man kan jobbe med dem. Det blir også valgkamp-kickoff for å forberede oss til lokalvalget til høsten. Få med alle i lokallaget og gjør dere klar til tidenes miljøvalg!
 

Denne helgen har også Arbeiderpartiet landsmøte, og i den anledning kommer vi til å ha en stormarkering for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja, rett utenfor møtet deres. Vi kommer til å være 200 ungdommer samlet i sentrum for å vise AP og passerende innbyggere om at vi vil at de fortsatt må jobbe for å holde de sårbare havområdene oljefritt. 

Vi trenger alle som en til å være med! Meld deg på gjennom dette skjemaet.

Praktisk:
Felles oppmøte er 17:00 under den store tavla på Oslo S. Herfra er det fellesreise for å komme seg til skolen vi skal være på (Nordseter ungdomsskole). 
På søndag er vi tilbake på Oslo S ca. 15:00. 
Vi dekker reisen din til Oslo og hjem igjen, forutsatt at det bestilles billigste og mest miljøvennlige reisemåte. Husk derfor å bestille billetter allerede nå, dersom du skal reise med tog eller fly. 

Pakkeliste:
Sovepose
Liggeunderlag
Bestikk, fat og kopp
Toalettmappe
Skrivesaker

Konferansen koster 250 kr og forhåndsbetales til kontonummer 5010.05.05492. Merk da betalingen med "Årskonferanse [fullt navn]". Dette dekker mat, opphold og reise. Du legger selv ut for reise til Oslo, men vil få dette refundert i etterkant av konferansen.

Last ned brev med informasjon til deltakere og foreldre her. 

Torggata 34 PB4783 Sofienberg - 0506 OSLO tlf. 23 32 74 00, 

© 2002-2014 Natur og Ungdom, gjenbruk og ettertrykk anbefales dersom kilde oppgis.