er miljøet verdt en 100-lapp hundrelapp medlemskontingent medlemskap

Du er her:

Søk

Samarbeid

Nasjonal vårkonferanse

Hvert år arrangerer vi Nasjonal vårkonferanse rundt mars/april. Årets konferanse er over, men følg med på nyåret for informasjon om vårkonferansen 2015!

Vårkonferansen 2014

Bli med på nasjonal vårkonferanse i Oslo 28. - 30. mars. I år skal vi sette fokus på problemene rundt sjødeponi for gruveavfall. Det gis stadig flere tillatelser for å åpne gruver i Norge, og avfallet ender opp i fjordene våre. Fjorder er en trua naturtype, og vi kan ikke miste flere av dem til gruveindustrien. På konferansen blir det spennende foredrag om fjorder og sjødeponi, og også om andre nasjonale og lokale saker som er viktige å jobbe med. I tillegg blir det aksjon, workshops og hygge!

Lørdag 29. mars reiser vi ut til Oslo sentrum og aksjonerer på Eidsvoll plass, foran Stortinget. Aksjonen er også åpen for de som ikke deltar på seminaret, og vi ønsker å få så mange som mulig med for å sette fokus på problematikken med sjødeponi. Bli med på Eidsvoll Plass 11:30!

Konferansen koster 250 kr og forhåndsbetales til kontonummer 5010.05.05492. Merk da betalingen med "Vårkonferanse [fullt navn]". Dette dekker mat, opphold og reise. Du legger selv ut for reise til Oslo, men vil få dette refundert i etterkant av konferansen.

Seminaret er nå fullt. Vi oppfordrer deg alikevel til å bli med på stormarkeringen utenfor Stortinget lørdag 29. mars. Trykk her for å komme til facebook-event.

 

 

Torggata 34 PB4783 Sofienberg - 0506 OSLO tlf. 23 32 74 00, 

© 2002-2014 Natur og Ungdom, gjenbruk og ettertrykk anbefales dersom kilde oppgis.