Årskonferansen

Årskonferansen avholdes i Oslo fra 21.-23. april 2017. Natur og Ungdom skal feire 50 år, Arbeiderpartiet skal bestemme fremtiden til Lofoten, Vesterålen og Senja og vi arrangerer folkefest på Youngstorget. Bli med på vårens høydepunkt og den beste måten å møte andre aktive i Natur og Ungdom på helgeseminar for alle medlemmer.

21.-23. april arrangerer vi Årskonferansen, La olja ligge i Oslo. Dette er et helgeseminar hvor du kan lære om nasjonale og lokale miljøsaker, og hvordan man kan jobbe med dem. Det blir også valgkamp-kickoff for å forberede oss til valget til høsten. Få med alle i lokallaget og gjør dere klar til tidenes miljøvalg!

Denne helgen har også Arbeiderpartiet landsmøte, og i den anledning kommer vi til å ha en folkefest for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja, rett utenfor møtet deres. Vi kommer til å være 250 ungdommer samlet i sentrum for å vise AP og innbyggere at vi vil holde de sårbare havområdene oljefritt i evig tid. På kvelden blir det jubileumsfest for å feire at Natur og Ungdom blir 50 år. Det kommer selebre gjester og artister.

Et nørdeseminar om å jobbe med miljøproblemer lokalt arrangeres fra 11:00 – 15:30 fredag 21. april. Passer perfekt for alle som uansett vil gå glipp av skole på fredagen før Årskonferansen. Det orginale nørdeseminaret

Facebookarrangementet

Påmelding finner du her

Praktisk informasjon om arrangementet

Praktisk info til foresatte