Årskonferansen

Årskonferansen avholdes i Oslo fra 5.-7. april 2019. Bli med på vårens høydepunkt og den beste måten å møte andre aktive i Natur og Ungdom på helgeseminar for alle medlemmer.

Så lenge vi har levd har oljeindustrien prøvd å få kloa i Lofoten, Vesterålen og Senja. 2019 blir året vi setter et endelig punktum for oljejakta, og verner områdene for godt!

Første steg er å få Arbeiderpartiet til å snu i saken, og støtte oss som ønsker ren fisk, ren luft og ei fornybar framtid i nord. Denne helga skal vi påvirke dem til å velge riktig, samtidig som vi selv lærer mer om denne saken og andre miljøsaker, og har det trivelig med nye og gamle miljøvenner.

Påmeldingsfristen er nå ute.

Årskonferansen vil bli tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelser, både når det gjelder skolen vi er på og aktivitetstilbud. Har du utstyr du mangler, ordner vi det. Gi beskjed i forkant hva du trenger av utstyr og tilrettelegging, så kan vi stille med det.

For mer informasjon om dette, kontakt Solveig Skaugvoll Foss på orgsek@nu.no eller 412 21 466.

Her finner du mer praktisk informasjon om arrangementet!

Hva skjer på årskonferansen?

Høydepunktet på årskonferansen er at vi skal snu Arbeiderpartiet om olje i Lofoten, Vesterålen og Senja. Det er en sak vi har jobba med i tjue år, og det blir fantastisk å endelig vinne! I tillegg kan du lære om atomkraft, klimasøksmålet, hvordan påvirke valget og bli med på konsert med Ida Maria, Moddi, Jon Olav og Mall Girl!

Natur og Ungdom sitt bilete.