Årskonferansen

Årskonferansen avholdes i Oslo fra 21.-23. april 2017. Natur og Ungdom skal feire 50 år, Arbeiderpartiet skal bestemme fremtiden til Lofoten, Vesterålen og Senja og vi arrangerer folkefest på Youngstorget. Bli med på vårens høydepunkt og den beste måten å møte andre aktive i Natur og Ungdom på helgeseminar for alle medlemmer.

21.-23. april arrangerer vi Årskonferansen i Oslo. Dette er et helgeseminar hvor du kan lære om nasjonale og lokale miljøsaker, og hvordan man kan jobbe med dem. Det blir også valgkamp-kickoff for å forberede oss til valget til høsten. Få med alle i lokallaget og gjør dere klar til tidenes miljøvalg!

Denne helgen har også Arbeiderpartiet landsmøte, og i den anledning kommer vi til å ha en stormarkering for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja på Youngstorget, rett utenfor møtet deres. Vi kommer til å være 250 ungdommer samlet i sentrum for å vise AP og passerende innbyggere om at vi vil at de fortsatt må jobbe for å holde de sårbare havområdene oljefritt.

Natur og Ungdom feirer i 2017 50 år. Lørdag 22. april vil vi på kvelden ha en jubileumsfeiring i Oslo. Det blir konserter, underholdning og celebre gjester. Meld deg på årskonferansen for å sikre deg plass på festen.

Frist for påmelding er 7. april

Facebookarrangementet

Påmelding finner du her

Praktisk informasjon om arrangementet

praktisk-info-til-foresatte