Praktisk om årskonferansen

Årskonferansen avholdes i Oslo fra 6.-8. april 2018.

PÅMELDING

nu.no/arskonferansen/pamelding

REISE

Felles oppmøte er fredag 6. april kl 16:00 under den store tavla på Oslo S. Herfra er det fellesreise for å komme seg til skolen vi skal være på, Ellingsrudåsen skole
På søndag 8. april er vi tilbake på Oslo S ca. kl 15:00.
Vi dekker reisen din til Oslo og hjem igjen, forutsatt at det  bestilles billigste og mest miljøvennlige reisemåte. Ønsker du å reise med fly, må det godkjennes i forkant dersom du ønsker å få reisen dekt av oss. Husk derfor å bestille billetter med en gang, slik at det blir billigst mulig.

BETALING
Konferansen koster 350 kr og forehåndsbetales til kontonummer 5010.05.05492. Merk da betalingen med «Årskonferansen [fullt navn]». Dette dekker mat, opphold og reise. Du legger selv ut for reise til Oslo, men vil få dette refundert i etterkant av konferansen.

Påmeldingsfrist er utsatt til 30. mars, men om du melder deg av etter 23. mars må du likevel betale deltageravgift.

PRAKTISK
Hoveddelen av programmet vil foregå på en skole på Ellingsrudåsen i Oslo. Der vil vi sove i klasserom, så ta derfor med eget liggeunderlag, pute og sovepose/sengetøy.

PAKKELISTE
Pute
Sovepose
Liggeunderlag
Bestikk, fat og kopp
Vannflaske
Toalettmappe
Skrivesaker
Klær til å være ute i
Ullsokker
Varm genser

Årskonferansen er tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelser, både når det gjelder skolen vi er på og aktivitetstilbud. Har du utstyr du mangler, ordner vi det. Gi beskjed i forkant hva du trenger av utstyr og tilrettelegging, så kan vi stille med det.

For mer informasjon om dette, kontakt Bendik Woie på orgsek@nu.no eller 417 63 508.

 

Litt mer praktisk informasjon til foresatte: Praktisk informasjon til foresatte