Praktisk om årskonferansen

Årskonferansen avholdes i Oslo fra 21.-23. april 2017. NU skal feire 50 år, AP skal bestemme fremtiden til Lofoten, Vesterålen og Senja og vi arrangerer folkefest på Youngstorget.

PÅMELDING

nu.no/arskonferansen/pamelding

REISE

Felles oppmøte er fredag 21. april kl 16:00 under den store tavla på Oslo S. Herfra er det fellesreise for å komme seg til skolen vi skal være på.
På søndag 23. april er vi tilbake på Oslo S ca. kl 15:00.
Vi dekker reisen din til Oslo og hjem igjen, forutsatt at det  bestilles billigste og mest miljøvennlige reisemåte. Ønsker du å reise med fly, må det godkjennes i forkant dersom du ønsker å få reisen dekt av oss. Husk derfor å bestille billetter med en gang, slik at det blir billigst mulig.

BETALING
Konferansen koster 350 kr og forehåndsbetales til kontonummer 5010.05.05492. Merk da betalingen med «Årskonferansen [fullt navn]». Dette dekker mat, opphold og reise. Du legger selv ut for reise til Oslo, men vil få dette refundert i etterkant av konferansen.

PRAKTISK
Hoveddelen av programmet vil foregå på en skole på Ellingsrudåsen i Oslo. Der vil vi sove i klasserom, så ta derfor med eget liggeunderlag, pute og sovepose/sengetøy. Hele lørdag skal vi være i Oslo Sentrum. Blant annet skal vi arrangere en Folkefest for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja på Youngstorget. Hit kan du gjerne invitere andre du kjenner som bor på Østlandet.
Lørdag kveld blir det en stor jubileumsfest på Parkteateret i Oslo for å feire at Natur og Ungdom fyller 50 år i år. Der blir det konserter, mimring, kake og celebre gjester.

PAKKELISTE
Pute
Sovepose
Liggeunderlag
Bestikk, fat og kopp
Vannflaske
Toalettmappe
Skrivesaker
Klær til å være ute i
Ullsokker
Varm genser

 

Litt mer praktisk informasjon til foresatte