Praktisk om årskonferansen

Årskonferansen avholdes i Oslo fra 6.-8. april 2018.

PÅMELDING

nu.no/arskonferansen/pamelding

REISE

Felles oppmøte er fredag 6. april kl 16:00 under den store tavla på Oslo S. Herfra er det fellesreise for å komme seg til skolen vi skal være på, Ellingsrudåsen skole
På søndag 23. april er vi tilbake på Oslo S ca. kl 15:00.
Vi dekker reisen din til Oslo og hjem igjen, forutsatt at det  bestilles billigste og mest miljøvennlige reisemåte. Ønsker du å reise med fly, må det godkjennes i forkant dersom du ønsker å få reisen dekt av oss. Husk derfor å bestille billetter med en gang, slik at det blir billigst mulig.

BETALING
Konferansen koster 350 kr og forehåndsbetales til kontonummer 5010.05.05492. Merk da betalingen med «Årskonferansen [fullt navn]». Dette dekker mat, opphold og reise. Du legger selv ut for reise til Oslo, men vil få dette refundert i etterkant av konferansen.

Påmeldingsfrist er 19. mars. Om du melder deg av etter det må du likevel betale deltageravgift.

PRAKTISK
Hoveddelen av programmet vil foregå på en skole på Ellingsrudåsen i Oslo. Der vil vi sove i klasserom, så ta derfor med eget liggeunderlag, pute og sovepose/sengetøy.

PAKKELISTE
Pute
Sovepose
Liggeunderlag
Bestikk, fat og kopp
Vannflaske
Toalettmappe
Skrivesaker
Klær til å være ute i
Ullsokker
Varm genser

Årskonferansen er tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelser, både når det gjelder skolen vi er på og aktivitetstilbud. Har du utstyr du mangler, ordner vi det. Gi beskjed i forkant hva du trenger av utstyr og tilrettelegging, så kan vi stille med det.

For mer informasjon om dette, kontakt Bendik Woie på orgsek@nu.no eller 417 63 508.

 

Litt mer praktisk informasjon til foresatte: Praktisk informasjon til foresatte