Betal ditt medlemskap

Lurer du på hvordan du kan betale årskontigenten for medlemsskap i Natur og Ungdom?

Via SMS: Den enkleste måten å betale er ved å sende en SMS med kodeord NU BETAL til 2377. Da vil du bli trukket 100,- kr fra ditt telefonabonnement. Husk at SMS’en må sendes fra det mobilnummeret som medlemskapet er registrert på. Dersom du ikke får returmelding, har ikke betalingen gått gjennom. Dette kan være på grunn av en eventuell sperre på mobilabonnementet.

Via nettbank: Du kan også betale 100,- via nettbank til kontonummer 5010.05.87154 og merk med «gjenbetaling <fullt navn> og <fødselsdato>». Eller send en e-post til medlem@nu.no for å få ditt KID-nummer.

Via AvtaleGiro: Ønsker du å bli trukket på AvtaleGiro neste gang du skal betale medlemskontingenten? Send en e-post til medlem@nu.no for å få ditt KID-nummer, slik at du kan sette opp AvtaleGiro i din nettbank.

Spørmål: Har du spørsmål om betaling eller medlemskap, eller lurer på om SMS-betalingen har gått igjennom, send en mail til medlem@nu.no. Her er det også mulig å bestille en ny giro.

Når du har betalt kontigenten din fortsetter du ditt medlemsskap i Natur og Ungdom. Du vil da fortsatt få tilsendt medlemsbladet vårt, PUTSJ, fire ganger i året, og kan med på våre kule arrangementer igjennom året!

 

Hvorfor gjenbetale?

Som medlem i Natur og Ungdom er du med på å støtte sakene våre. Da viser du Norge at du er en av oss og at du også vil at landet vårt skal ta miljøødeleggelser og klima på alvor. Ønsker du en fornybar fremtid i Norge, er det å være medlem i Natur og Ungdom noe av det lureste du kan gjøre. For jo flere vi er, jo mer har vi å si til politikerne! Man får ikke stoppet planene om sjødeponi i norske fjorder alene, men sammen er vi sterke!

Ønsker du å være med i et lokallag eller bli med på arrangementer som aktivistkurs, diverse konferanser, sommerleir eller Landsmøtet (hvor du kan bestemme hva Natur og Ungdom skal jobbe med), må du betale medlemskontingenten din.

Vil du bare støtte arbeidet vårt, uten å motta nyhetsbrev i posten, e-post og/eller medlemsbladet vårt, kan du reservere deg fra å få dette. Da sparer du miljøet for ekstra papir og transport i tillegg til å støtte arbeidet vårt! Send oss en e-post til medlem@nu.no dersom du ønsker dette. Her kan du også gi beskjed dersom du ønsker å få nyhetsbrevet på e-post.
Takk for at du er medlem og støtter arbeidet vårt!