Fesk Førr Framtida 2019

Natur og Ungdom inviterer til fiskeriarbeidsuke i Vardø 12.-16. august 2019. Bli med hvis du er mellom 16 og 26 år, og vil oppleve hvordan fiskeri foregår i Norge, hvilke muligheter ungdom har i næringa og hvorfor fiskeripolitikk er en miljøsak.

Vi har begrenset antall deltakerplasser. Søknadsfrist er søndag 2. juni.

I sommer kan du få teste ut livet som fisker på havet og arbeider på fiskemottak, og bli kjent med havet og det gode liv langs kysten. Lær om fiskeripolitikk og oljeboring, og bli kjent med et levende kystsamfunn og en miljøvennlig fiskerinæring. Hva er pliktsystemet, hvorfor er seismikk en trussel mot fiskeriene, og hvorfor er fiskekvoter blitt så enormt dyre? Dette får du svar på under fiskeriarbeidsuka. Ingen forkunnskaper eller erfaring kreves, vi ber kun om engasjement og fiskeglede!

Under Fesk Førr Framtida bor vi sammen i et hus i Vardø, lager mat sammen, og har et åpent program med foredrag, samtaler med folk innen fiskeri, turer, arbeid, fisking og informasjonsspredning. Der er mye rom for innfall og endring underveis, og ta gjerne kontakt med ideer til programmet eller hvis du har noe du har lyst til å få til i løpet av uka.

I søknaden din skriver du litt om deg selv og hvorfor du har lyst til å være med på Fesk Førr Framtida. Søknadsfrist er søndag 2. juni, og du får vite om du får plass eller ikke mandag 3. juni. Søk i dette skjemaet!

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med Lasse Eriksen Bjørn i sentralstyret i Natur og Ungdom på 980 86 887 eller lasseb@nu.no