fbpx

– All fisken forsvann. Det var ein hard kamp å få slutt på det, det var tøft. Det er dette som skjer med seismikkskytinga. Vi tar livet av havet, og til slutt tar vi livet av oss sjølve. Bjørnar Nicolaisen var sekretær i det lokale fiskarlaget då seismikkskytinga stod på for fullt utanfor Vesterålen mellom 2007 og 2009. – Det få veit er at seismikkskyting ikkje berre foregår før ein går i gong med oljeboring, men vil fortsette så lenge det er oljeaktivitet her. Det blir ikkje fisk att. #feskførrframtida #FFF17 #levehavet #naturogungdom

10.08.2017 av

– All fisken forsvann. Det var ein hard kamp å få slutt på det, det var tøft. Det er dette som skjer med seismikkskytinga. Vi tar livet av havet, og til slutt tar vi livet av oss sjølve.

Bjørnar Nicolaisen var sekretær i det lokale fiskarlaget då seismikkskytinga stod på for fullt utanfor Vesterålen mellom 2007 og 2009. – Det få veit er at seismikkskyting ikkje berre foregår før ein går i gong med oljeboring, men vil fortsette så lenge det er oljeaktivitet her. Det blir ikkje fisk att. 
#feskførrframtida #FFF17 #levehavet #naturogungdom

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒