fbpx
Delegater på Natur og Ungdoms landsmøte 2017
Delegater på Natur og Ungdoms landsmøte 2017

Natur og Ungdom 50 år i 2017

Natur og Ungdom ble stiftet 18. november 1967 og fyller med dette 50 år i 2017. Vi markerer jubileet med feiringer, markeringer og arrangement over hele landet gjennom året.

Vi vil samtidig benytte mulighetene til å vise fram saker som har vært viktige for Natur og Ungdom gjennom alle disse årene, både sentralt og lokalt. Høsten 2017 vil det komme ut en jubileumsbok som viser Natur og Ungdoms arbeid og rolle i miljøpolitikken gjennom femti år. Boken skrives av Ingrid Røise Kielland

Vi gleder oss til et nytt år med miljøkamper og seire. Bli med på laget om du ikke er det allerede!

 

Sommerleir i Lofoten 31. juli til 6. august
I løpet av sommerleiren skal vi markere jubileet på ulike måter. Sommerleiren skal være på idylliske Ramberg i Lofoten, og dette er en unik sjanse til å bli kjent med områdene vi snakker så mye om. Det blir en uke fylt med masse aktiviteter, bading, debatter, konserter, sykkeltur, fjelltur og engasjement. Sett av datoene og meld deg på allerede nå. 

50-årsdagen 18. november 2017
Selve 50-årsdagen til Natur og Ungdom er lørdag 18. november 2017. Målet er at dagen skal markeres over hele landet.

Jubileumsfest 22. april 2017 og årskonferanse 21.-23. april
Lørdag 22. april feiret vi jubileet med en stor fest i Oslo. Bendik og Arif spilte konserter for oss, gjester kunne ta bilder i fotoboks, vi mimret oss gjennom 50 år, vi spiste kake og Ordfører i Oslo Marianne Borgen og H.K.H. Kronprins Haakon hilste Natur og Ungdom.

Festen var en del av årskonferansen, hvor vi også demonstrert utenfor Arbeiderpartiets landsmøte, og vi arrangerte folkefest for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja på Youngstorget.

Her kan du se bilder fra Årskonferansen
Her kan du lese Kronprinsens hilsen til Natur og Ungdom

 

Denne siden vil bli oppdatert med arrangement hvor jubileet vil bli markert. Følg med utover året. Send e-post til medlem@nu.no dersom du ønsker info om nye arrangement, eller om du har et arrangement som burde ligge på nettsiden. Dette gjelder også lokale jubileumsmarkeringer.