fbpx
Klimamarsjo november 2015. Foto Anna Olerud/Natur og Ungdom
Klimamarsjo november 2015. Foto Anna Olerud/Natur og Ungdom

Praktisk om årskonferansen

Årskonferansen avholdes i Oslo fra 5.-7. april 2019.

PÅMELDING

Påmeldingsfrist var fredag 29. mars og påmeldingen er nå stengt.

REISE

Du bestiller selv reise fra ditt hjemsted til Oslo, og det samme på veien tilbake igjen. Du får pengene tilbake når du leverer reisedekningsskjema etter årskonferansen. Bestill reise tidsnok til å rekke oppmøte under tavla på Oslo Sentralstasjon fredag 15.00. Du er tilbake på Oslo Sentralstasjon søndag 15:00.

Vi dekker reisen din til Oslo og hjem igjen, forutsatt at det  bestilles billigste og mest miljøvennlige reisemåte. Husk derfor å bestille billetter med en gang, slik at det blir billigst mulig. Har du ikke mulighet til å legge ut penger for reisen? Kontakt oss, så finner vi en løsning.

BETALING
Konferansen koster 350 kr og forehåndsbetales til kontonummer 5010.05.05492. Merk da betalingen med «Årskonferansen [fullt navn]». Dette dekker mat, opphold og reise. Du legger selv ut for reise til Oslo, men vil få dette refundert i etterkant av konferansen.

Frist for å melde seg på og av årskonferansen er fredag 29. mars. Melder du deg av senere enn dette, må du fortsatt betale full pris.

PRAKTISK
Hoveddelen av programmet vil foregå på Tøyen skole i Oslo. Der vil vi sove i klasserom, så ta derfor med eget liggeunderlag, pute og sovepose/sengetøy!

PAKKELISTE
Pute
Sovepose
Liggeunderlag
Bestikk, fat og kopp
Vannflaske
Toalettmappe
Skrivesaker
Klær til å være ute i
Ullsokker
Varm genser

Årskonferansen vil bli tilrettelagt for alle behov du måtte ha. Gi beskjed i forkant hva du trenger av utstyr og tilrettelegging, så kan vi stille med det.

For mer informasjon om dette, kontakt Solveig Skaugvoll Foss på orgsek@nu.no eller 412 21 466.