Aksjon foran Slottet i forbindelse med 23. konsejonsrunde

Lederseminar

2.-4. september møtes vi i Oslo. Dette seminaret er obligatorisk for alle tillitsvalgte i fylkesstyret så det er bare å melde seg på med en gang. Spesielt om du er ny i FS er lederseminaret den beste måten å lære hvordan gjøre en god jobb. Programmet kommer i august så det er bare å glede seg til spennende innledere, workshops og mase mer.

Vær høst arrangerer Natur og Ungdom Lederseminar for alle tillitsvalgte fra fylkesplan og på kontoret. Vi samles en helg for å bli bedre kjent, legge planer, lære mer politikk og bli beder organisatorisk. Med andre ord et riktig nærdeseminar.

Mer informasjon kommer på mail nærmere sommeren. For spørsmål send mail til sigridh@nu.no

PRAKTISK INFORMASJON

Reise
Alle påmeldte til seminaret har selv ansvar for å bestille reise til Oslo S kl 16:00 fredag 2. september. Derfra vil det være fellesreise til Ellingsrud skole  i Groruddalen.  Vi er tilbake på Oslo S kl 16:oo på søndag 4. september. Reisen til og fra Oslo vil bli dekket om man bestiller den billigste og mest miljøvennlige reisemåten.

Påmelding
Lederseminaret er obligatorisk for alle tillitsvalgte i Natur og Ungdoms fylkesstyrer og sentralledd. Du melder deg på ved å fylle ut skjema HER

Pakkeliste
Ta med alt du trenger en helg på en skole i Oslo.