Lederseminar

8.-10. september arrangeres årets viktigste arrangement for fylkesstyrene og de sentralt tillitsvalgte og ansatte i Natur og Ungdom.
Dette seminaret er obligatorisk for alle tillitsvalgte i fylkesstyret så det er bare å melde seg på med en gang. Programmet kommer i august så det er bare å glede seg til spennende innledere, workshops og masse mer.

Lederseminar er et arrangement for alle i fylkesstyrene i Natur og Ungdom, samt de sentralt tillitsvalgte og ansatte. Seminaret er obligatorisk for alle som sitert i fylkesstyret, i tillegg til vara. Her får en skolering i hva det vil si å sitte i ulike styreverv, samtidig som en får en god skolering i Natur og Ungdom sine viktigste saker og mere til. Vi lover et knallprogram!

Lederseminar er fra 8.-10. september. Vi er ferdige kl. 17:00 på søndagen. Påmeldingsfrist er 1. september, men meld deg på så fort som mulig og billetter til reise. Meld deg på her: https://docs.google.com/a/nu.no/forms/d/1E2zEimsdtwqK-eyk3PZ3IrwKSHWPu0ivxHiTihb_5kc/edit

Natur og Ungdom dekker billigste og mest miljøvennlige reisemåte. Arrangementet er som alle Natur og Ungdoms arrangementer helt rusfritt. Leiren er tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelser, både når det gjelder leirområdet og aktivitetstilbud. For mer informasjon om dette, kontakt Bendik Hugstmyr Woie på bendikw@nu.no eller tlf. 417 63 508