fbpx

Natur og Ungdom på Malakoff-festivalen 2017

Bli med Sogn og Fjordane NU som frivillig på Malakoff-festivalen i sommer, og få gratis festival, nye venner og gode opplevelser samtidig som du hjelper med å gjøre festivalen mer miljøvennlig!

Denne sommeren skal Sogn og Fjordane Natur og Ungdom, sammen med Eid Natur og Ungdom organisere en gjeng frivillige til Malakoff rockefestival, for å gjøre festivalen så miljøvennlig som mulig, og samtidig spre vårt glade miljø-budskap og sanke medlemmer blant festivaldeltakerne!

Selve festivalen varer fra 22.-24. juli, men vi kan komme fra den 21. og rigge oss til på frivillig-campen. Så fra torsdag 21. til søndag 24. juli kan du få både gratis festival og gode minner med et knippe supre folk fra landets beste miljøorganisasjon!

Vi får festival- og campingpass av Malakoff og mat mens vi er på vakt. Natur og Ungdom kommer til å dekke reise tur/retur fra der du bor, og stille med måltider vi ikke får fra festivalen. Vi kommer til å ha vår egen leir på campingområdet, så du må ha med deg telt, sovepose, liggeunderlag og alt en ellers trenger for en langhelg på festival.

Som NU-frivillig på Malakoff kommer du til å ha 3-4 vakter på 5-6 timer ila. hele helgen, som vil gå på enten å sortere pant, rydde områdene for boss eller stå i den fantastisk kule NU-boden vi skal ha på området, hvor festivaldeltakerne skal få høre om hvor kule vi er, være med på konkurranser, kjøpe NU-stæsj, osv.
I tillegg skal vi hjelpe til med å rydde ned etter festivalen og samle sammen alt av brukbart utstyr som vi håper å få formidlet videre så det fortsatt kan komme til nytte, og slippe å sløses vekk ved å bli kastet.

Oppmøtetider, vaktlister og mer informasjon kommer etterhvert som festivalen næmer seg.

Dette trenger vi deg med på, så meld deg på via dette skjemaet i dag!

Aldersgrense for å være med som frivillig på festivalen er 16 år.

Lurer du ellers på noe før du får meldt deg på, ta kontakt med kampanjsekretær Johannes på johannesb(a)nu.no eller 47356840!

Vi gleder oss til festivalsommer med deg!