Bli medlem

Fyll ut skjemaet nedenfor for å bli medlem.

Ordinært medlemskap koster 50,- første år, deretter 100,- i året.

Slik fyller du inn skjemaet:

 1. Fyll inn informasjon om deg selv
 2. Velg betalingsmetode:
  • Velger du «Jeg betaler via Vipps» fører du over penger til Vippsbruker 666661 «Medlemskap Natur og Ungdom». Merk betalingen med «Medlemskap for navn, adresse og fødselsdato».
  • Velger du «Jeg ønsker å få giro tilsendt i posten» vil du få tilsendt en giro i posten.
  • Velger du «Jeg ønsker å få giro tilsendt på e-post» vil du få tilsendt betalingsinformasjon på e-posten du oppgir i skjemaet.
  • Velger du «Jeg betaler inn til NUs konto» må du selv sørge for å betale via nettbank. Kontonummeret er 5010 05 87154. Merk betalingen med «Kontingent for navn, adresse og fødselsdato».
  • Velger du «Jeg betaler via SMS» må du selv sørge for å betale på SMS.
   Det gjør du ved å sende en sms med kodeord NU MEDLEM til 2377. 50 kroner vil da forsøkes å trekkes fra ditt abonnement. Dersom du ikke får noen returmelding har ikke betalingen gått gjennom. Vi vil da sende deg en giro sammen med velkomstpakken. SMS-betaling er kun mulig ved vanlig medlemskap, ikke studentmedlemskap (over 25 år) og NU-venn.

 

Har du noen spørsmål om angående de forskjellige medlemskapene eller hvordan å bli aktiv, send oss en e-post til info@nu.no

Er du allerede medlem, kan du på denne siden lese om hvordan du betaler årskontingenten for ditt medlemskap.

Ønsker du å bli fast giver (NU-venn) kan du lese mer om det på denne siden, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg.

Velkommen som medlem!

Bli medlem

 • Dersom den du har vervet betalte til deg, trenger vi et bilde av vervingen for å se signaturen til det nye medlemmet. Et mobilbilde er tilstrekkelig.
 • Betal i nettbank: Betal til konto 5010 05 87154. Merk betalingen med navn, adresse og fødselsdato. Betaling rett til NUs konto kan også benyttes for studentmedlemskap i Naturvernforbundet.

  Betal per SMS: Send en SMS med kodeord "NU MEDLEM" til 2377. Medlemskontingenten blir da trukket fra ditt mobilabonnement. SMSbetaling er kun tilgjengelig ved vanlig medlemskap, ikke for studentmedlem eller NU-venn.

  Betal via Vipps: Før over penger til Vippsbruker 666661 "Medlemskap Natur og Ungdom". Merk betalingen med "Medlemskap for navn, adresse og fødselsdato".