Bli medlem

Fyll ut skjemaet nedenfor for å bli medlem.

Slik fyller du inn skjemaet:

 1. Fyll inn informasjon om deg selv
 2. Velg betalingsmetode:
  • Velger du «Jeg ønsker å få giro tilsendt i posten» vil du få tilsendt en giro i posten.
  • Velger du «Jeg ønsker å få giro tilsendt på e-post» vil du få tilsendt betalingsinformasjon på e-posten du oppgir i skjemaet.
  • Velger du «Jeg betaler inn til NUs konto» må du selv sørge for å betale via nettbank. Kontonummeret er 5010 05 87154. Merk betalingen med «Kontingent for navn, adresse og fødselsdato».
  • Velger du «Jeg betaler via SMS» må du selv sørge for å betale på SMS.
   Det gjør du ved å sende en sms med kodeord NU MEDLEM til 2377. 50 kroner vil da forsøkes å trekkes fra ditt abonnement. Dersom du ikke får noen returmelding har ikke betalingen gått gjennom. Vi vil da sende deg betalingsinfo på sms. SMS-betaling er kun mulig ved vanlig medlemskap, ikke studentmedlemskap (over 25 år) og NU-venn.

 

Har du noen spørsmål om angående de forskjellige medlemskapene eller hvordan å bli aktiv, send oss en e-post til info@nu.no

Er du allerede medlem, kan du på denne siden lese om hvordan du betaler årskontingenten for ditt medlemskap.

Ønsker du å bli fast giver (NU-venn) kan du lese mer om det på denne siden, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg.

Mellom 16. juni til 14. august har vi sommerkontor med redusert bemanning. Det vil derfor ta noe lenger tid enn vanlig før du får svar fra oss på e-post og før du får velkomstpakken din i posten. 

Velkommen som medlem!

Bli medlem

 • Dersom den du har vervet betalte til deg, trenger vi et bilde av vervingen for å se signaturen til det nye medlemmet. Et mobilbilde er tilstrekkelig.
 • Betal i nettbank: Betal til konto 5010 05 87154. Merk betalingen med navn, adresse og fødselsdato. Betaling rett til NUs konto kan også benyttes for studentmedlemskap i Naturvernforbundet.

  Betal per SMS: Send en SMS med kodeord "NU MEDLEM" til 2377. Medlemskontingenten blir da trukket fra ditt mobilabonnement. SMSbetaling er kun tilgjengelig ved vanlig medlemskap, ikke for studentmedlem eller NU-venn.