fbpx

Spre miljøbudskap der du bor!

For noen år siden hadde Natur og Ungdom en ordning som het Miljøpusher, som var rettet mot NUere som bodde et sted det ikke var lokallag, og gikk ut på å få tilsendt f.eks. NU-plakater og annet informasjonsmateriell man bare trenger én person for å spre. Ordningen er dessverre lagt ned, men du kan fortsatt få tilsendt plakater om du vil! Kontakt i så fall info@nu.no. Ønsker du hjelp til å starte lokallag? Kontakt orgsek@nu.no.

(Miljøpusher er et alternativ for medlemmer som vil gjøre en innsats, men ikke nødvendigvis jobber i lokallag. Å være miljøpusher krever ikke mye av deg, men betyr uendelig mye for Natur og Ungdoms informasjonsarbeid.

Å være miljøpusher innebærer å spre informasjon for Natur og Ungdom på din skole, den lokale ungdomsklubben, kaféer, bibliotek, på internett og andre steder informasjonen vil bli sett. Det er en enkel og lite tidkrevende, men veldig viktig måte å bidra i miljøkampen på.

Ordningen foregår slik at du får en pakke med innhold i posten. Dette innholdet kan være plakater, Putsj, informasjonshefter, klistremerker osv. som du har ansvar for å spre.)