fbpx

Supert aktivistkurs i Førde!

18.03.2015 av Even Olai Østvik Mjaaland

Helgen 13.-15. mars ble det arrangert aktivistkurs i solrike Førde, der 19 deltakere lærte hvordan de ble ekte aktivister! De kom fra mange lokallag, og sørget for at helgen ble kjempefin!

De 19 deltakerne kom fra mange lokallag og reiste både fra Sogndal, Rauma, Bergen, Førde og Nannestad. Gjennom helgen lærte de alt en ekte NU-aktivist trenger å kunne. De lærte hvordan man skriver pressemelding, hvordan alltid bruke vinner-argumentasjonen og hvordan man driver et lokallag til miljøseire! De lærte også hvordan man lager en strategi, og hvordan et godt leserinnlegg skal være. Etter helgen ble deltakerne sittende igjen med masse ny kunnskap som de kunne ta med seg tilbake til lokallagene sine, slik at deres lokale arbeid virkelig skinner!

Deltakerne ble også godt sammensveiset gjennom helgen, ikke minst på grunn av de trivelige folkene som laget mat og sørget for at alle hadde det bra. Tusen takk til Karianne, Silje og Kari for hardt arbeid, supert humør og kjempegod mat! Kurslederne som stod for kurset var Ida Lovise Skylstad, Olav Nicolai Aga, Torkel Salvesen Lie og Sara Andersen Vågenes.

Takk for en kjempebra helg!