fbpx

Fantastisk aktivistkurs i Oslo

26.05.2015 av Even Olai Østvik Mjaaland

Helgen 22.-24. mai ble det arrangert aktivistkurs på Maridalen skole i Oslo. Til sammen 22 deltagere fra ulike deler av landet deltok, og man kan trygt si at det ble en vellykket og lærerik helg.

De 22 deltakerne kom fra flere forskjellige steder i landet- både Finnmark, Nordland, Oppland, Hedmark, Møre og Romsdal, Akershus Oslo og Østfold. Deltakerne lærte i løpet av helga å bli ekte aktivister i Natur og Ungdom. Etter helga ble deltakerne sittende igjen med mange nye erfaringer og mye ny kunnskap, som de kunne ta med seg videre i arbeidet i sine lokallag. I tillegg til stor faglig utvikling, hadde deltakerne en god tone, og ble i løpet av kurset en godt sammensveiset gjeng.

Kurslederne som stod for gjennomføringa av kurset, var Karianne Opgård Andersen, Torgeir Vestre og Olav Nicolay Larsson Aga. Med seg på gjennomføringa av kurset, hadde de den praktiske komiteen, som bestod av Erle Bårdsdatter Sæther, Esten Løvaas, Jonatan Nolet, Asgeir Skogseth, Carl Sørheim og Gina Gylver, som forsynte alle med mat og snacks gjennom hele helga.

Har du også lyst til å bli en ekte aktivist? Det arrangeres flere aktivistkurs til høsten, følg med på nu.no/aktivistkurs for informasjon!