fbpx
Deltakerne og kurslederne
Glade aktivister

Supert aktivistkurs i Stavanger!

06.10.2015 av Natur og Ungdom

Helgen 25.-27. september arrangerte vi et supert aktivistkurs i Stavanger, der åtte deltakere fra hele landet ble lært opp i å være ekte aktivister! Deltakerne kom fra mange forskjellige lokallag, og sørget for en flott helg.

Helgen 25.-27. september gjennomførte åtte deltakere aktivistkurset i Stavanger. Det betyr at de nå er fullt utdannede aktivister!

De åtte deltakerne kom fra mange forskjellige lokallag fra hele landet: Hamar, Stavanger, Bergen, Drammen og Egersund. Gjennom helgen lærte de alt de trenger for å være ekte NU-aktivister. De lærte å debattere, hvordan komme i avisen og mye mer.

Etter helgen ble deltakerne sittende igjen med masse god kunnskap de kan bruke fremover i lokallagsarbeid, som de kan ta med tilbake til de andre medlemmene i sine lokallag. Da kommer deres lokallag til å virkelig rocke!

Deltakerne ble også godt sammensveiset i løpet av helgen. Ikke minst fikk de god mat fra praktisk komité. Takk til Fredrik, Silje, Julian og Sara for god mat! De flinke kurslederne Natalia, Natalie og Torkel gjorde også en fantastisk innsats!

Har du også lyst til å bli en ekte NU-aktivist? Fortvil ikke! Til våren starter vi opp med kurs igjen, så da er det bare å følge med på nu.no/aktivistkurs.