fbpx
Deltakere og kursledere fra aktivistkurs i Drammen. Foto: Esten Løvaas
Deltakere og kursledere fra aktivistkurs i Drammen. Foto: Esten Løvaas

Supert aktivistkurs i Drammen

31.05.2016 av Natur og Ungdom

Helga 27.-29. mai arrangerte vi aktivistkurs i Drammen. Det ble et supert kurs med deltakere fra hele landet!

Helga som var arrangerte Natur og Ungdom aktivistkurs i Drammen. Med deltakere fra Oslo, Sandefjord, Larvik, Flesberg, Notodden, Egersund, Andøy og Tromsø ble det både en superlærerik helg – og mulighet til å bli kjent med engasjerte fra hele landet.

Kurset var på Danvik skole i Drammen, hvor deltakere, kursledere og praktisk komité koste seg masse i godt vær. Kursledere for kurset var Natalia Feliciana Baró Tyse, Tina Andersen Vågenes, Syvert Tuntland Kråkenes og Karianne Opgård Andersen. Den praktiske komiteen besto av Silje Strøm, Christian Hetty, Gjertrud Øvretveit og Esten Segbø Løvaas.

På kurset lærte aktivistene hvordan de kan bidra til å vinne miljøsaker i sine lokallag – og etter kurset var deltkaerne klare for å dra hjem og bidra ennå sterkere i miljøkampen.

Vil du også dra på aktivistkurs? Se www.nu.no/aktivistkurs!