fbpx
Bendik Hugstmyr Woie

Ny kampanjesekretær for Nord-Norge

13.06.2016 av Natur og Ungdom

Bendik Hugstmyr Woie er nye kampanjesekretær for Nord-Norge. Han skal ha ansvar for Finnmark og Troms og jobber fra Natur og Ungdoms kontor i Tromsø.

Bendik hvem er du?

Hei! Jeg heter Bendik Hugstmyr Woie, og er ny kampanjesekretær for Nord-Norge. Jeg er 18 år og kommer fra Tromsø, men har også vokst opp i Kabelvåg i Lofoten.

Som kampanjesekretær gleder meg til å bygge flere, sterkere lokallag i nord med politisk gjennomslagskraft. Siden jeg ble med i NU i 2013 har jeg jobbet med fjordsakene, miljøvennlig samferdselspolitikk og å hindre oljeindustrien i å få grepet om flere sårbare områder i nord, og jeg gleder meg til å jobbe med lokallagene og fylkeslagene for å sette dagsorden i sakene de brenner mest for.