fbpx
Joanne Sørheim

Ny regionsekretær for Oslo, Telemark og Agder

13.06.2016 av Natur og Ungdom

Joanne Sørheim er ny Regsek for Oslo, Telemark og Agder. Hun jobber fra Oslo kontoret i Torggata og kommer fra Ringsaker

Joanne hvem er du?

Jeg heter Joanne Sørheim, er 19 år og oppvokst på gård i Ringsaker, men har de siste tre årene bodd i metropolen Hamar, den vakreste av alle Mjøsbyene. Jeg ble aktiv i Natur og Ungdom i 2012, og hovedsakelig jobbet med jordbruk, jordvern og kollektivtransport, i tillegg var jeg med å startet Miljøfestivalen Mylder, som har blitt en tradisjon (to ganger er tradisjon, eller?) i Hamar. Jeg ble ferdig med videregående nå i vår. På fritiden jobber jeg, luker i hagen til muttern for å opparbeide meg karma og lenker meg fast til ting. Høydepunktene i min fartstid i NU var turen til Russland, Klimaforhandlingene i Paris, aksjonene på Engebøfjellet og ikke minst alle EU- og kjøttproduksjonsdebattene på Landsmøtene.

Liker: feminisme, likestilling, pønkeråkkebøllemusikk, brunsj, sykkelen min, fred på jord og sånn. Og biologisk mangfold.

Liker ikke: menn i dress, menn med for mye makt og folk som ikke kildesorterer.

Jeg gleder meg sykt mye til å hilse på alle sammen, til å få til masse kule arrangementer med dere og til å se de vakre fylkene deres.