fbpx
Jørgen Næss Karlsen

Ny regionsekretær for Vestlandet

13.06.2016 av Natur og Ungdom

Jørgen Næss Karlsen er ny regsek for Sogn og Fjordane, Hordaland og Rogaland. Han er basert på Oslokontoret til Natur og Ungdom. Jørgen kommer fra Skedsmokorset i Akershus.

Jørgen hvem er du?

Jeg heter Jørgen, og er fra Skedsmokorset i Akershus. Jeg har sittet i fylkesstyret i Akershus det siste året, hvor jeg har jobbet mye med blant annet samferdsel. Jeg er også veldig interessert i fjordsaken, hvor jeg også aksjonerte under Engebøaksjonene. Jeg gleder meg til å reise og jobbe mye med fylker annerledes fra mitt eget og å jobbe opp mot valget 2017, og håper at vi får en valgkamp mer preget av bærekraftig utvikling og miljøproblemer.

På fritida liker jeg å spille og høre på musikk, lese filosofi, eller lange gåturer langs måsan i solnedgangen.