fbpx
Foto: Timme Ellingjord

Nyvalgt i Sentralstyret

13.06.2016 av Even Olai Østvik Mjaaland

Therese Hugstmyr Woie er det nyeste tilskuddet til sentralstyret. Hun ble valgt inn på Landsstyremøte i mai og trer inn i vervet på sommerleir. Hun skal jobbe Natur og Ungdoms kontor i Tromsø. 

– Therese hvem er du og hva er du opptatt av?
 
– Kampen mot olje i LoVeSe og Arktis var årsaken til at jeg ble aktiv i NU for to år siden, og jeg gleder meg å bli en del av sentralstyret og få være med på et realt oppgjør med norsk oljepolitikk når vi saksøker staten. Etter at jeg ble aktiv i lokallaget i Tromsø har det vært å arbeide opp mot lokalpolitikere med byutviklingspolitikk jeg har trivdes best med, og nå ser jeg fram til å få gå løs på stortingspolitikerne og nasjonale miljøsaker. Byen min er Tromsø, og når jeg ikke plager politikere liker jeg å gå på på toppturer og fjellturer, spise fiskegrateng, og ta livet med ro med hunden min, eller venner hvis hunden er opptatt/sover. Jeg går ut av vgs denne våren, og til høsten skal jeg bo i Tromsø og jobbe i FN-sambandet et halvår før jeg flytter til Oslo. Jeg gleder meg til å bli kjent med lokallag og miljøsaker i hele landet, å bidra til at NU blir hørt i kampen for en miljøvennlig fiskeri- og oppdrettsnæring, og å sørge for at drømmen om tog til Tromsø tas på alvor.