fbpx
Kjetil fra Sandefjord deltok på sommerleir i Lofoten i 2013
Kjetil fra Sandefjord deltok på sommerleir i Lofoten i 2013

Bli med på sommerleir i Lofoten og Vesterålen

02.09.2016 av Natur og Ungdom

31. juli - 6. august 2017 arrangerer Natur og Ungdom sommerleir for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Du kan melde deg på allerede nå!

Lenge har oljeindustrien ønsket å slippe til i de sårbare havområdene utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja. Her finner du blant annet verdens største kaldtvannskorallrev og viktige leveområder for fisk og sjøfugl. Fem ganger før har Natur og Ungdom klart å stoppe den mektige oljeindustrien og i 2017 må vi igjen kjempe for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja.

Leiren koster bare 1100 kroner og inkluderer kost, losji, reise og aktiviteter.

I Lofoten/Vesterålen blir det arrangert aktiviteter av mange slag: fjelltur, surfing, klatring, strandrydding, sykkeltur, hvalsafari for å nevne noen. Det blir konserter, debatter og turnering. For å være med på denne fantastiske opplevelsen melder du deg på innen 1. juni 2017. Det er førstemann til mølla så det er bare å være rask. Fristen for å betale er 20. juni 2017. Først når du har betalt er du sikret en plass på sommerleir.

Mer informasjon kommer på mail nærmere sommeren. For spørsmål send mail til sigridh@nu.no

Vil du bli med på å lage miljøhistorie? Meld deg på sommerleir nå!

Relevante nyheter