fbpx

Betal for sommerleir nå og få Årskonferansen på kjøpet!

25.01.2017 av Natur og Ungdom

Frem til 1. februar kan du fremdeles melde deg på Årskonferansen og sommerleir å betale bare for sommerleir.

31. juli til 6. august er det sommerleir på Ramberg i Lofoten. Det blir en uke med masse aktiviteter, konserter, bading, sykkeltur, telt, debatter, show og engasjement. Med andre ord den perfekte sommerleiren for en miljøaktivist som vil se et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja!

Årskonferansen avholdes i Oslo fra 21.-23. april 2017. Natur og Ungdom skal feire 50 år, Arbeiderpartiet skal bestemme fremtiden til Lofoten, Vesterålen og Senja og vi arrangerer folkefest på Youngstorget. Bli med på vårens høydepunkt og den beste måten å møte andre aktive i Natur og Ungdom på helgeseminar for alle medlemmer.

Påmelding til Årskonferansen: nu.no/arskonferansen/pamelding
Påmelding til sommerleir på Ramberg: nu.no/sommerleir/pamelding

BETALING

Hvis du innen 1. februar melder deg på både sommerleiren og årskonferansen å betaler for sommerleiren får du Årskonferansen gratis! Et super tilbud for deg som uansett har tenkt deg på begge arrangemtene. Natur og Ungdoms sommerleir koster 1100 kr. Betalingen gjøres til Natur og Ungdoms konto: 5010 05 05492. Merk betalingen med «Sommerleir og deltagerens navn». Betalingen dekker kost og reise, vi sover i telt under leiren.