fbpx

Bendik Hugstmyr Woie er ny organisasjonssekretær

23.06.2017 av Natur og Ungdom

Sigrid E. Høeg slutter som organisasjonsekretær etter sommerleir. Da tar Bendik Hugstmyr Woie over jobben.

Jeg heter Bendik, og er 19 år gammel og kommer fra Tromsø i Troms fylke. I sommer flytter jeg til Oslo for å jobbe som organisasjonssekretær etter å ha vært kampanjesekretær for Troms og Finnmark i ett år. I lokallag og fylkesstyre, og det siste året på kontoret, har jeg jobbet mest med miljøvennlig transport og mot gruvedumping i Repparfjord.
Jeg ble medlem i Natur og Ungdom for å vinne miljøseire, og det gleder jeg meg til å samarbeide med alle lokallagene og medlemmene våre om å gjøre. Jeg gleder meg til vi skal nå ut til enda flere folk med helt forskjellige bakgrunner og interesser som kan være med å forme organisasjonen vår i tiden som kommer. Det blir helt konge.