fbpx
Foto: Amanda Iversen Orlich

2 for 1 – Meld deg på sommerleir og årskonferanse nå!

24.10.2017 av Natur og Ungdom

Allerede nå kan du melde deg på både årskonferansen og sommerleir for 2018! Om du betaler allerede nå får du begge arrangementene til prisen av sommerleir.

ÅRSKONFERANSEN

Årskonferansen er 6.-8. april 2018 i Oslo. Her møter du NUere fra hele landet, det blir aksjoner, konsert og mulighet til å lære mye nytt om miljøsaker! Mer program blir sluppet om ikke så lenge. Her finnes mange kule bilder fra årskonferansen i 2017

SOMMERLEIR

Sommerleir er 25.-29. juni 2018 på Utøya i Tyrifjorden. Her kan du bade, chille, gjøre mange kule aktiviteter og bli kjent med mange andre engasjerte ungdommer! Her kan du se hvordan leirdeltakerne i 2017 hadde det

 

Om du melder deg på begge nå, og betaler, koster det 1000 kr og forehåndsbetales til kontonummer 5010.05.05492. Merk da betalingen med «To for en [fullt navn]». Dette dekker mat, opphold og reise. Du må melde deg på begge arrangementene via påmeldingsskjema for sommerleir her og årskonferanse her