fbpx
Årets julegaver? Boka "Natur og Ungdom - Aksjonene som endret norsk miljøkamp" handler om NUs 50 første år, og er skrevet av Ingrid Røise Kielland. Kortene er laget av Stian Tranung.
Årets julegaver? Boka "Natur og Ungdom - Aksjonene som endret norsk miljøkamp" handler om NUs 50 første år, og er skrevet av Ingrid Røise Kielland. Kortene er laget av Stian Tranung.

Kjøp julegavene hos Natur og Ungdom!

14.12.2017 av Sandra Butoyi

Vi har nye julekort med tegninger av arter! Boka "Natur og Ungdom - Aksjonene som endret norsk miljøkamp" kan kjøpes til rabattert pris hos NU.


Kort med arter

Kortene er bevis på at pengestøtte er gitt til Natur og Ungdoms arbeid for å ta vare på naturen. Doble kort i A5-format med illustrasjon foran og tekst bak. Trykket på pent, tykt papir. Konvolutt følger med. Kortene er designet av Stian Tranung. Kortene kan sendes i posten, og kan fortsatt rekke fram til jul!

– Ringsel (Pusa hispida): 100 kr
– Skrei (Gadus morhua): 250 kr
– Fjellrev (Vulpes lagopus): 400 kr

Bestill her: http://nettbutikk.nu.no/nyheter/nu-julekort.html

Eller Vipps summen til Natur og Ungdoms nummer 66666, og hent kortene i Torggata 34 i Oslo. Vi er på kontoret til og med 22. desember.

Natur og Ungdom – Aksjonene som endret norsk miljøkamp

Natur og Ungdom fyller 50 år i 2017! Forfatter og journalist Ingrid Røise Kielland har skrevet boka Natur og Ungdom – Aksjonene som endret norsk miljøkamp. Den forteller historien om Natur og Ungdoms 50 første år, skildret gjennom fem store aksjoner organisasjonen har gjennomført – én fra hvert tiår. Boka er utgitt av forlaget Cappelen Damm.

Boka kan bestilles fra Natur og Ungdom til rabattert pris, kun kr 299,-  (I bokhandel: kr 349.-).

Bestill her: http://nettbutikk.nu.no/nyheter/jubileumsbok.html

Eller Vipps 299 kr per bok til Natur og Ungdoms nummer 66666, og hent bøkene dine i Torggata 34 i Oslo. Vi er på kontoret til og med 22. desember.

Natur og Ungdom - Aksjonene som endret norsk miljøkamp er skrevet av Ingrid Røise Kielland og utgitt på Cappelen Damm.