fbpx
Tidligere sentralstyre på landsmøte
Tidligere sentralstyre på landsmøte

Valgkomitén søker innspill!

08.10.2019 av Therese Hugstmyr Woie

Kunne du tenke deg å være miljøverner på heltid? Eller kanskje du kjenner noen som elsker å engasjere andre? Noen som brenner for miljø og klima? Da vil vi høre fra deg!

Valkomiteen foreslår på landsmøtet hvert år 12 dyktige personer til å fylle plassene Natur og Ungdoms sentralstyre, samt to nestledere, og en leder! Vi ønsker oss innspill fra hele landet, kanskje har du en god kompis som jobber på for miljø og klima? Eller er du sjøl engasjert og lurer på om dette kan være noe for deg? Da må du sende oss en mail, valgkomite@nu.no

Valgkomiteen består av Torgeir Vestre, Øyunn Hasvik, Markus Refsdal, Frida Nodeland Indregard og Torkel Salvesen Lie.

Hva går vervet som sentralstyremedlem ut på? 

NU’s sentralstyre er valgt inn til å jobbe med politisk arbeid for Natur og Ungdom. Det vil si at de har som hovedoppgave å jobbe med miljøsaker, presse, skolering, miljøpolitikk og mye mer. Som sentralstyremedlem jobber du frivillig, på heltid, og en har som oftest kontorplass på NU’s kontor i Oslo. Vi strever etter å ha folk fra hele landet i styret, slik at en lettere kan jobbe med miljøsaker i nord, sør, øst og vest! Har du noen tanker om hvilke egenskaper som er viktige når en skal sitte i sentralstyret? Gi oss gjerne innspill!

Sitte i valgkomitéen?
Valgkomiteen jobber hver år med å samle innspill fra hele organisasjonen, og lager et forslag, som blir stemt over på Landsmøtet. Valgkomiteen består idag av sju medlemmer, som også er valgt av landsmøtet. Vil du være med å finne dyktige folk til Natur og ungdoms sentrale verv? Da er valgkomiteen stedet for deg! Om du kan tenke deg å sitte i valgkomiteen, send oss en mail,  valgkomite@nu.no