Ledige stillinger som regionsekretær i Natur og Ungdom

19.03.2017 av Anna Birkeland Olerud

Vil du være med å bygge opp våre lokallag og bidra i miljøkampen? Vi har ledige stillinger som regionsekretær.

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år. Vi har 7 800 medlemmer og over 70 lokallag over hele landet. Lokallagene i Natur og Ungdom jobber med miljøproblemer der de bor.

Natur og Ungdom har nå to ledige stillinger som regionsekretær, med arbeidssted i Oslo. Som regionsekretær arbeider du for å skape og opprettholde lokal aktivitet i organisasjonen, først og fremst innenfor en region. Blant dine mål er å trekke nye aktive inn i NU gjennom reisevirksomhet, møter med lokallag og foredrag på skoler. I tillegg har du ansvar for å arrangere aktivistkurs, hjelpe til under andre arrangementer, og drive søknadsarbeid i samarbeid med økonomiansvarlig for fylkene.

Som regionsekretær vil du både arbeide i team med organisasjonssekretæren, med regionsekretærene i resten av landet og sammen med fylkesstyrer og lokallag i ditt område. I tillegg går mye av arbeidet ut på å jobbe på egenhånd. Jobben krever derfor at du kan jobbe selvstendig, og gir samtidig stor frihet til å forme din egen arbeidssituasjon.

Vi søker deg som:

  • Er initiativrik, ansvarsfull og strukturert
  • God på både samarbeid og selvstendig arbeid
  • Har erfaring med organisasjonsarbeid
  • Har sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby:

  • Et ungt og engasjerende arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • En god del reising og frihet til å forme egen arbeidshverdag
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Arbeidssted vil være i Oslo, og du vil få oppfølgeransvar for tre til fire fylker. Vi oppfordrer alle til å søke, men kandidater under 26 år vil bli prioritert. Vi oppfordrer personer med minoritetsbakgrunn til å søke. Stillingen er i 100 % og lønnes med 17 525 kr brutto/mnd.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknadsfristen er søndag 30.april, og ansettelse skjer av landsstyret 21-22. mai. Tiltredelse i slutten av juli.

Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no

Hvis du har spørsmål kan du gjerne kontakte oss:

Om prosessen: Anna Birkeland Olerud (daglig leder): 99 11 29 31 eller dagligleder@nu.no

Om stillingen: Sigrid Høeg (organisasjonssekretær): 46 46 81 32 eller sigridh@nu.no