Ledig stilling som økonomisjef

15.05.2017 av Anna Birkeland Olerud

Natur og Ungdom søker ny økonomisjef for å være med på utvikle og drifte økonomien til en av Norges største ungdomsorganisasjoner.

Som økonomisjef vil du i samarbeid med daglig leder ha ansvar for oppfølging og videreutvikling av økonomien til av Norges største ungdomsorganisasjoner.

Økonomisjefen jobber tett med de andre i administrasjonen, og må kunne jobbe godt både selvstendig og i samarbeid med andre. Vedkommende har oppgaver knyttet til regnskapsføring, utbetalinger, fakturering, og samarbeid med annonseselger. I tillegg er økonomisjefen ansvarlig for å føre og kontrollere fylkeslagenes regnskap, og bistå sentralstyret og sekretariatet med økonomiarbeid. Økonomisjefen har også ansvar for økonomiske samarbeid og å videreutvikle inntektsarbeidet til Natur og Ungdom – dette kan være å få flere faste givere, nye økonomiske samarbeid eller styrking av fylkeslagenes økonomi.

Vi søker deg som:

  • Er strukturert, ryddig og ansvarsfull
  • Har kunnskap om og interesse for økonomi og regnskap
  • Er kreativ og lysten på å utvikle NUs økonomi
  • Jobber godt både i samarbeid og selvstendig
  • Har sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby:

  • Arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og et engasjert kollegium
  • Mulighet til å utvikle Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Alle kan søke på stillingen, og vi oppfordrer personer under 26 år til å søke. Stillingen er i 100% og lønnes med kr 17 525 kr brutto/mnd. I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og dine tanker rundt jobben. Legg ved CV. Søknadsfrist er 28. mai, og ansettelse skjer av sentralstyret i juni. Tiltredelse i slutten av juli, og om mulig noe opplæring i juni.

Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon:

Anna Birkeland Olerud (daglig leder): 99 11 29 32 eller dagligleder@nu.no
Karianne Andersen (økonomisjef): 418 53 834 eller kariannea@nu.no