Aksjon mot utvidelse av rullebanen på Oslo Lufthavn, april 2018.
Aksjon mot utvidelse av rullebanen på Oslo Lufthavn, april 2018.

Oslo Natur og Ungdom søker aktvitetskoordinator

03.05.2018 av Anna Birkeland Olerud

Vil du være med å styrke Natur og Ungdoms største fylkeslag? Oslo Natur og Ungdom har ledig stilling som aktivitetskoordinator.

Som aktivitetskoordinator for Oslo Natur og Ungdom har du ansvar for å bistå fylkesstyret med å skape og opprettholde lokal aktivitet i fylket. Dette innebærer oppfølging av lokallag og tett samarbeid med fylkesstyret om organisatorisk arbeid.

Arbeidsoppgavene er varierte. Oppfølging av lokallag innebærer blant annet regelmessig kontakt, å arrangere åpne møter, og å hjelpe lokallagene med politiske saker. Når det er aktuelt å starte nye lokallag er verving av medlemmer og foredrag på skoler en viktig del av arbeidet. Derfor er det er nødvendig at aktivitetskoordinatoren setter seg godt inn i Natur og Ungdoms arbeid. Du vil også ha ansvar for arrangering av helgeseminarer i fylket, og mobilisering til disse.

Aktivitetskoordinatoren samarbeider tett med lokallag og fylkesstyret i Oslo Natur og Ungdom, og det er fylkesstyret som setter arbeidsoppgavene. I tillegg samarbeider du noe med Natur og Ungdoms sentrale sekretariat. Natur og Ungdom sentralt har det formelle arbeidsgiveransvaret.

Vi søker deg som:

  • Er initiativrik, ansvarsfull og strukturert
  • Er god på både samarbeid og selvstendig arbeid
  • Har erfaring med organisasjonsarbeid
  • Har sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby:

  • Ung og engasjerende arbeidsplass på NUs kontor i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Frihet til å forme arbeidshverdagen
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er i 40%, altså 16 timer i uken. Den lønnes med 7 185 kroner per måned. Jobben kan fint kombineres med studier eller annet arbeid. For ordens skyld opplyser vi om at det kreves en begrenset politiattest fra alle ansatte i Natur og Ungdom, ettersom vi har ansvar for mindreårige personer.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknadsfristen er 20. mai, og ansettelse skjer i starten av juni. Tiltredelse etter avtale, men fortrinnsvis starten/midten av august. Om mulig legges det opp til opplæring i slutten av juni eller i juli.

Søknad sendes til Gina Gylver, leder i Oslo Natur og Ungdom: ginagylver@gmail.com

Vil du lese mer om Oslo Natur og Ungdoms arbeid? www.nu.no/oslo

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål:
Gina Gylver (leder i Oslo NU): 981 53 011 eller ginagylver@gmail.com
Brit Nerhus (aktivitetskoordinator i Oslo NU): 976 90 463 eller britn@nu.no
Anna Olerud (daglig leder i NU): 991 12 932 eller annao@nu.no