Ledig stilling som regionsekretær

22.11.2018 av Eirin Torgersen

Vil du være med å bygge opp Natur og Ungdoms lokallag og jobbe for lokal miljøaktivisme? Vi har to ledige stillinger som regionsekretær. Søknadsfrist søndag 2. desember, og tiltredelse i begynnelsen av januar.

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år, med 7 500 medlemmer og over 70 lokallag som jobber med miljøproblemer der de bor. Natur og Ungdom har nå ledig stilling som regionsekretær, med mye reising rundt i landet.

Den ene stillinga har ansvar for Oslo, Trøndelag og Møre og Romsdal, med kontorplass i Oslo. Den andre stillinga har ansvar for Nordland og Troms, med valg om kontorplass enten i Oslo eller i Tromsø.

Regionsekretærene er Natur og Ungdoms ansatte i fylkeslagene. Som regionsekretær har du ansvar for å skape og opprettholde lokal aktivitet i organisasjonen, først og fremst innenfor en region. Blant dine oppgaver er å trekke nye aktive inn i NU gjennom reisevirksomhet og foredrag på skoler, oppstart av nye lokallag, og samarbeid med og opplæring av aktive lokallag og fylkesstyrer. Regionsekretæren gjør også mye økonomiarbeid, som søknadskriving, regnskap og utbetalinger. I tillegg kan du få ansvar for å arrangere aktivistkurs og andre lokale og regionale seminarer og arrangementer.

Som regionsekretær vil du samarbeide med organisasjonssekretæren, regionsekretærene i resten av landet, og fylkesstyrer og lokallag i ditt område. I tillegg går mye av arbeidet ut på å jobbe på egenhånd. Jobben krever derfor at du både kan samarbeide og jobbe selvstendig, og gir stor frihet til å forme din egen arbeidshverdag.

Vi søker deg som:

  • Er initiativrik, ansvarsfull og strukturert
  • God på både samarbeid og selvstendig arbeid
  • Har erfaring med organisasjonsarbeid
  • Har sterkt miljøengasjement
  • Er glad i å reise og god på formidling

Vi kan tilby:

  • Et ungt og engasjerende arbeidsmiljø sentralt i Oslo sentrum (eller Tromsø) med spennende utfordringer
  • Mye reising og frihet til å forme egen arbeidshverdag
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Grundig opplæring i stillingen vil bli gitt til de som tilbys den.

Stillingen er i 100 % og lønnes etter avtale, men minst 21 000 kr brutto/mnd. For ordens skyld opplyser vi om at det kreves en begrenset politiattest fra alle ansatte i Natur og Ungdom, ettersom vi har ansvar for mindreårige personer.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknadsfrist er søndag 2. desember. Eventuelt intervju blir i perioden fra 3. til 14. desember. Avgjørelsen om ansettelse tas av landsstyret 4. januar, og tiltredelse avtales nærmere, men det er ønkselig så tidlig som mulig i januar.

Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no.

Kontakt oss gjerne hvis du lurer på noe:
Om prosessen: Therese Hugstmyr Woie (daglig leder): 907 27 377 eller theresew@nu.no
Om stillingen: Solveig Skaugvoll Foss (organisasjonssekretær): 412 21 466 eller solveigf@nu.no