Deltidsstilling: Vil du jobbe med NM i klima?

08.10.2019 av Therese Hugstmyr Woie

Vi søker en ansatt i 50 % stilling fra november til januar som kan koordinere foredragsholdere fra Natur og Ungdom før Norgesmesterskap i klima januar 2020.

Natur og Ungdom samarbeider med Ducky og Framtiden i Våre Hender om å arrangere Norgesmesterskap i Klima for skoler i hele Norge januar 2020. Les mer her: https://www.ducky.eco/nmiklima

Natur og Ungdom er hovedansvarlig for å reise rundt til hver påmeldte skole for å skape engasjement før mesterskapet. NU har mange frivillige rundt om i landet som kan holde foredrag, men vi trenger noen som kan bruke tid på å koordinere tidspunkt med de ulike skolene og foredragsholderne.

Arbeidsoppgaver vil være å delta aktivt i kommunikasjonen mellom NU, FIVH og Ducky, skaffe foredragsholdere til alle skolene som melder seg på, bistå prosjektgrupper på skoler med å planlegge klimamesterskapet på sin skole, og promotere klimamesterskapet i NUs kanaler på sosiale medier.

Vi søker deg som kan jobbe strukturert og oversiktlig, kommuniserer godt og synes det er spennende å bidra til mer klimaengasjement hos norske elever!

Send en kort søknad til dagligleder@nu.no senest tirsdag 15. oktober med med hvorfor du passer til denne stillinga hvis du er interessert!

Stillinga lønnes etter avtale med minst 10.500 kr per måned før skatt.