Ledig stilling som aktivitetskoordinator for Oslo

19.11.2019 av Therese Hugstmyr Woie

Vil du være med å styrke Natur og Ungdoms største fylkeslag? Oslo Natur og Ungdom har ledig stilling som aktivitetskoordinator. Søknadsfristen er søndag 8. desember.

Som aktivitetskoordinator for Oslo Natur og Ungdom har du ansvar for å bistå fylkesstyret med å skape og opprettholde lokal aktivitet i fylket. Dette innebærer oppfølging av lokallag og tett samarbeid med fylkesstyret om organisatorisk arbeid.

Arbeidsoppgavene er varierte. Oppfølging av lokallag innebærer blant annet regelmessig kontakt, å arrangere åpne møter, og å hjelpe lokallagene med politiske saker. Når det er aktuelt å starte nye lokallag er verving av medlemmer og foredrag på skoler en viktig del av arbeidet. Derfor er det er nødvendig at aktivitetskoordinatoren setter seg godt inn i Natur og Ungdoms arbeid. Du vil også ha ansvar for arrangering av helgeseminarer i fylket, og mobilisering til disse.

Aktivitetskoordinatoren samarbeider tett med lokallag og fylkesstyret i Oslo Natur og Ungdom, og det er fylkesstyret som setter arbeidsoppgavene. I tillegg samarbeider du noe med Natur og Ungdoms sentrale sekretariat. Natur og Ungdom sentralt har det formelle arbeidsgiveransvaret.

Vi søker deg som:

  • Er initiativrik, ansvarsfull og strukturert
  • Er god på både samarbeid og selvstendig arbeid
  • Har erfaring med organisasjonsarbeid
  • Er miljøengasjert
  • Trives med å jobbe med ungdom

Vi kan tilby:

  • Ung og engasjerende arbeidsplass på NUs kontor i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Frihet til å forme arbeidshverdagen
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Stillingen er i 40%, altså 16 timer i uken. Den lønnes etter avtale, med minst 8800 kroner brutto per måned. Jobben kan fint kombineres med studier eller annet arbeid. For ordens skyld opplyser vi om at det kreves en begrenset politiattest fra alle ansatte i Natur og Ungdom, ettersom vi har ansvar for mindreårige personer.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknadsfristen er søndag 8. desember, og ansettelse skjer før jul. Tiltredelse er i begynnelsen av januar.

Søknad sendes til Therese Hugstmyr Woie, daglig leder i Natur og Ungdom: dagligleder@nu.no

Vil du lese mer om Oslo Natur og Ungdoms arbeid? www.nu.no/oslo

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål:
Nils Nerhus Rørstad (leder i Oslo NU): 941 95 930 eller nilsnr.nero@gmail.com
Johanne Frost Klepp (aktivitetskoordinator i Oslo NU): 413 48 305 eller johannek@nu.no
Therese Hugstmyr Woie (daglig leder i NU): 907 27 377 eller theresew@nu.no