Utlysning: Vikariat som regionsekretær

22.06.2020 av Johanne Frost Klepp

Vil du være med å bygge opp Natur og Ungdoms lokallag og jobbe for lokal miljøaktivisme? Vi søker vikar for en regionsekretær-stilling, med søknadsfrist søndag 12. juli.

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år, med 8000 medlemmer og over 60 lokallag som jobber med miljøproblemer der de bor. Natur og Ungdom lyser ut et vikariat som regionsekretær for Agder og Vestfold og Telemark, med arbeidsplass på NUs kontor i Oslo.

Regionsekretærene er Natur og Ungdoms ansatte i fylkeslagene. Som regionsekretær har du ansvar for å skape og opprettholde lokal aktivitet innenfor en region i organisasjonen. Blant dine oppgaver er å trekke nye aktive inn i NU gjennom reisevirksomhet og foredrag på skoler, oppstart av nye lokallag, og samarbeid med og opplæring av aktive lokallag og fylkesstyrer. Regionsekretæren gjør også mye økonomiarbeid, som søknadskriving, regnskap og utbetalinger. I tillegg har du ansvar for å arrangere aktivistkurs og andre seminarer og arrangementer.

Som regionsekretær vil du samarbeide med organisasjonssekretæren, regionsekretærene i resten av landet, og fylkesstyrer og lokallag i ditt område. I tillegg går mye av arbeidet ut på å jobbe på egenhånd. Jobben krever derfor at du både kan samarbeide og jobbe selvstendig, og gir stor frihet til å forme din egen arbeidssituasjon.

Vikariatet lyses ut for perioden 17.august-13. november. Stillingen er i 100 % og lønnes med minst 22.000 kr brutto/mnd. Vi kan være fleksible på tidsperiode og stillingsprosent.

Kort søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no. Søknadsfrist er søndag 12. juli.

Relevante nyheter