Ledig stilling som redaktør for Miljømagasinet Putsj

03.11.2020 av Johanne Frost Klepp

Natur og Ungdoms miljømagasin, Putsj, søker en kreativ og strukturert magasinredaktør som vil være med på å utforme og utvikle magasinet videre. Stillingen er i 100 %, og søknadsfristen er 29. november.

Putsj er et papirmagasin og et nettsted om miljø, kultur og aktivisme. Putsj er Norges eneste miljømagasin for ungdom, og lages av en magasinredaktør, grafisk designer, annonseselger og en frivillig redaksjon i fellesskap. Magasinredaktøren har hovedansvar for innhold både i papirmagasinet og på putsj.no.

Papirutgaven kommer ut to-fire ganger i året, med et opplag på omtrent 8 000. Nettmagasinet putsj.no oppdateres minst tre ganger i uka. Som redaktør har du redaksjonelt og administrativt ansvar for papirmagasinet og putsj.no. Du planlegger og utvikler innhold, og rekrutterer til, og følger opp, redaksjonen med frivillige skribenter, fotografer og illustratører i aldersgruppen 15-30 år. Du har også kontakt med trykkeri og annonseselger, og følger opp økonomien i Putsj. Det er en fleksibel, allsidig og utfordrende jobb med gode muligheter til å utvikle både Putsj og egne ferdigheter.

Vi søker deg som har:

  • Erfaring med journalistikk, tekstredigering og/eller utforming av magasiner
  • Struktur og evne til å lede magasinprosessen
  • Kreativ, og god på samarbeid og formidling
  • Erfaring fra arbeid i redaksjon, og gjerne fra oppfølging av en redaksjon

I tillegg til dette vil organisasjonserfaring, kjennskap til miljø- og klimarelaterte spørsmål og noen form for ledererfaring også være en fordel. Da magasinet er på norsk, er det et krav om at man behersker skriftlig og muntlig norsk.

Vi kan tilby:

  • Ung og engasjerende arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Mulighet til å lage og utvikle Norges eneste miljømagasin for ungdom

Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader blir vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.
Stillingen er i 100 % og lønnes etter tariffavtale (Kontoroverenskomsten mellom Handel og kontor og Virke).
For ordens skyld opplyser vi om at det kreves en begrenset politiattest fra alle ansatte i Natur og Ungdom, ettersom vi har ansvar for mindreårige personer.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV, og gjerne arbeidsprøver eller annet tidligere arbeid du anser som relevante. Søknadsfristen er søndag 29. november. Ansettelse skjer av sentralstyret i midten av desember. Tiltredelse er 1. februar 2021, med opplæring i slutten av januar. Opplæringstider avtales nærmere.

Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon:

Om prosessen: Johanne Frost Klepp (daglig leder): 413 48 305 eller dagligleder@nu.no
Om stillingen: Marit Worpvik (magasinredaktør) 938 33 514 eller marit@putsj.no

Relevante nyheter