Ledig stilling som koordinator for Grønt Spatak

07.12.2020 av Johanne Frost Klepp

Er du interessert i jordbruk, ungdomsengasjement og organisatorisk arbeid? Natur og Ungdom har ledig deltidsstilling som koordinator for prosjektet Grønt Spatak. Søknadsfrist er 31. januar.

Grønt Spatak er et samarbeidsprosjekt mellom Natur og Ungdom og Norsk Bonde- og Småbrukarlag. Gjennom Grønt Spatak kan ungdommer jobbe på gård, seter eller gå beitetilsyn et par uker i sommerferien, for å bidra til bredere kunnskap om miljøvennlig og solidarisk jordbruk. Hvert år arrangerer vi også et jordbrukspolitisk seminar for deltakerne. Du kan lese mer om Grønt Spatak her.

Grønt Spatak-koordinatoren har hovedansvaret for gjennomføringen av Grønt Spatak. Dette innebærer mobilisering, å koordinere deltagernes utplassering i kontakt med bøndene, arrangering av et skoleringsseminar, oppfølging av deltagere, og videreutvikling av prosjektet. Prosjektkoordinatoren har også ansvar for mediedekning av prosjektet og for prosjektets økonomi. Dette innebærer arbeid med innsøking av midler og rapportering. Koordinatoren jobber selvstendig, men samarbeider med Natur og Ungdoms sentralstyre og ansatte, og Norsk Bonde- og Småbrukarlag.

Vi søker deg som:

  • Har engasjement for ungdom og jordbruk
  • Er kreativ, initiativrik og har lyst til å utvikle prosjektet
  • Er strukturert og selvstendig i arbeidet
  • Er god til å samarbeide
  • Har erfaring fra organisasjonsarbeid

I tillegg er det et krav om at man behersker muntlig og skriftlig norsk.

Vi kan tilby:

  • Ung og engasjerende arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Fleksibilitet i arbeidshverdagen
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Arbeidssted vil være på Natur og Ungdoms hovedkontor i Oslo. Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.
Stillingen er i 50 prosent og lønnes etter Kontoroverenskomsten mellom Virke og Handel og Kontor etter ansiennitet og utdanning. Det er mulig å variere stillingsprosenten i løpet av året, da det kan være mest arbeid på vårhalvåret.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknadsfristen er søndag 31. januar. Tiltredelse er i månedsskiftet februar/mars 2021.

Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål:
Om prosessen: Johanne Frost Klepp (daglig leder) – 413 48 305 eller dagligleder@nu.no
Om stillingen: Astrid Braut-Solheim (Spatak-koordinator) – 986 65 743 eller astridb@nu.no

Relevante nyheter