fbpx

Ledig stilling som organisasjonssekretær

09.04.2021 av Johanne Frost Klepp

Vil du bidra til å drive og utvikle organisasjonens arbeid med verving og lokal aktivitet? Vi har ledig stilling som organisasjonssekretær, med søknadsfrist søndag 16. mai og oppstart i august.

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år, med rundt 8000 medlemmer og 60 lokallag over hele landet. Natur og Ungdom har nå ledig stilling som organisasjonssekretær, med arbeidssted i Oslo. Tiltredelse er i august.

Organisasjonssekretæren har hovedansvar for det organisatoriske arbeidet til Natur og Ungdom. Dette innebærer planlegging og oppfølging av strategier i sentralleddet og personalledelse av seks regionsekretærer. Stillingen er også ansvarlig for at alle digitale henvendelser til kontoret besvares.

Jobben krever at du er løsningsorientert og idérik, og at du kan jobbe godt både selvstendig og i samarbeid med andre. Vi ser etter en person som kan motivere andre, og som har god oversikt og struktur.

Medlems- og rekrutteringsarbeid
Organisasjonssekretær inngår i medlemsavdelingen og bistår medlemssekretærene med å drifte, oppdatere og utvikle medlemsregisteret. Organisasjonssekretær har ansvar for å koordinere arbeidet i vervegruppa og følge opp medlemsstrategien. Om lag 40 % av arbeidstiden går med til medlemsarbeid.

Lokal aktivitet
Organisasjonssekretær har ansvar for å koordinere og utvikle arbeidet med lokal aktivitet, og følger opp regionsekretærenes arbeid ute i fylkes- og lokallag gjennom jevnlig kontakt og møter. Stillingen har òg ansvar for å følge opp søknader og rapporter som gir økonomisk støtte til aktiviteter og prosjekter som skal føre til økt lokal aktivitet.

En del av NUs ledelse
Organisasjonssekretær inngår, sammen med leder, nestledere og daglig leder, i Natur og Ungdoms utvidede arbeidsutvalg, hvor stillingen kan bidra til utvikling av organisasjonen også utenfor egne arbeidsområder.

Organisasjonssekretær er nærmeste personalleder for regionsekretærene, og har ansvar for å følge opp de ansatte i det daglige og holde medarbeidersamtaler.

Vi søker deg som:

  • Er strukturert, ryddig og ansvarsfull
  • Er kreativ og initiativrik
  • Er god til å samarbeide om både rutiner og prosjekter
  • Har erfaring med ungdomsorganisasjonsarbeid
  • Er kjent med Natur og Ungdom
  • Har et sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby:

  • Engasjerende arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Arbeidssted vil være i Oslo. Stillingen er i 100 % og lønnes etter Kontoroverenskomsten mellom Virke og Handel og Kontor, med minst en årslønn på 418 500 kr. For ordens skyld opplyser vi om at det kreves en begrenset politiattest fra alle ansatte i Natur og Ungdom, ettersom vi har ansvar for mindreårige personer.

Søknadsfristen er søndag 16. mai. Ansettelse skjer i slutten av mai. Opplæring og tiltredelse i august, med mulighet for noen opplæringsdager i juni.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV.
Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål:
Johanne Frost Klepp (daglig leder): 413 48 305 eller dagligleder@nu.no
Jonas Skjemstad Rønning (organisasjonssekretær): 468 02 830 eller jonasr@nu.no