fbpx
Hesjing på Olavsbråten under Grønt Spatak sommeren 2017. Foto: Eivind Kise
Hesjing på Olavsbråten under Grønt Spatak sommeren 2017. Foto: Eivind Kise

Ledig stilling som kontorsjef

24.06.2021 av Sandra Butoyi

Natur og Ungdom har ledig stilling som kontorsjef. Stillingen har hovedansvar for drift av Natur og Ungdoms hovedkontor, samt hovedansvaret for arrangering av nasjonale arrangementer i organisasjonen. Søknadsfrist er søndag 22. august, med tiltredelse i oktober.

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år, med rundt 8000 medlemmer og 60 lokallag over hele landet. Natur og Ungdom har nå ledig stilling som kontorsjef, med kontor i Oslo. 

Som kontorsjef vil du ha en sentral rolle i å drifte Natur og Ungdom kontoret og i arbeidet med å videreutvikle våre nasjonale arrangementer, som sommerleir og landsmøte. Vi søker en person som kombinerer faste rutineoppgaver med langsiktig tenking rundt organisasjonens drift og tekniske systemer og utstyr.

Kontorsjef sine oppgaver:

 • Arrangering av NUs arrangementer. Både det praktiske og logistiske, deriblant mobilisering, program, økonomi og informasjon. Om lag 40 % av arbeidstiden går til arrangementsarbeid.
 • Kontorsjefen er ansvarlig for å sikre god drift av Natur og Ungdoms hovedkontor i Oslo. Dette innebærer organisere ryddeuker, anskaffelse av kontorrekvisita og oppfølging av andre leverandører til kontoret. 
 • Teknisk arbeid med datamaskinparken, nettsiden og programvarer.
 • Kontorsjefen har ansvaret for post og henvendelser til resepsjonen.

Vi søker deg som:

 • Er strukturert, effektiv og ansvarsfull
 • Er god på både samarbeid og selvstendig arbeid
 • Har erfaring med å arrangere seminarer
 • Trives med rutinearbeid og tekniske systemer

Jobben krever at du er løsningsorientert og initiativrik, og at du kan jobbe godt både selvstendig og i samarbeid med andre.  Vi ser etter en person som kan motivere andre, og som har god oversikt og struktur. Erfaring fra ungdomsorganisasjonsarbeid og miljøengasjement vil være en fordel.

 

Vi kan tilby:

 • Engasjerende arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum
 • Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
 • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Arbeidssted vil være i Oslo. Stillingen er i 100 % og lønnes etter Kontoroverenskomsten mellom Virke og Handel og Kontor, med minst en årslønn på 321 672 kr. For ordens skyld opplyser vi om at det kreves en begrenset politiattest fra alle ansatte i Natur og Ungdom, ettersom vi har ansvar for mindreårige personer.

 

Søknadsfristen er søndag 22. august. Tiltredelse er i oktober. Opplæring avtales nærmere, men det er ønskelig å ha noe opplæring i september. 

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV.

Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no.

 

Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål om stillingen:

Sandra Butoyi  (daglig leder): 402 20 118 eller dagligleder@nu.no

Gytis Blaževičius (kontorsjef) 45 29 75 42 eller gytisb@nu.no