fbpx

Månedens lokallagsperson, oktober Karl Bakke Nordlie

10.11.2014 av Natur og Ungdom

Fylkesstyret kårer hver måned "månedens lokallagsperson", en kåring som gjør stas på folk i lokallag som har gjort seg ekstra bemerket. For oktober er Karl Bakke Nordlie, presseansvarlig i Elvebakken Natur og Ungdom, kåret til månedens lokallagsperson. Les intervju med Karl og fylkesstyrets begrunnelse her.

Fylkesstyrets begrunnelse: Karl har vært aktiv i Oslo NU en stund, men har i løpet av verveuken gjort seg godt bemerket da han vervet hele 26 nye medlemmer! Karl vant dermed en iPad som vinner av vervekonkurransen i Oslo NU. Han ble i tillegg nettopp valgt som presseansvarlig i Elvebakken Natur og Ungdom.

Den som blir kåret til månedens lokallagsperson får to kinobilletter og et intervju her på nettsidene til Oslo Natur og Ungdom.

Hvorfor ble du med i NU?
Jeg ble medlem i fjor høst da jeg ble verva av ei i klassa. Har alltid vært engasjert i natur og dyreliv fra ung alder, men ble ikke introdusert til NU tidligere. Jeg ble jo da med for at jeg ville engasjere meg mer i å ta vare på miljø og natur. Litt mer enn å fornærme venna mine når de kildesorterer feil.

Hvorfor er NU viktig?
For å redde verden fra nevnte mennesker, de som kildesorterer feil.

Hva er i din hjertesak?
At kjøttindustrien skal falle i allefall mer reguleringer, skatt på kjøtt slik at vi spiser mindre av det. Dette vil både øke helsen til befolkningen og begrense utslipp, også det å ikke drepe og torturere dyr er også en bonus.

Hva er ditt største vervetips i NU? 
Var så energisk og innpåsliten så de gir opp. Det er i grunn en konkurranse om hvem som er størst livsenergi, om din overgår deres så gir de opp.

Hvilken film skal du se med de to kinobillettene dine?
Jeg vet ikke, kanskje jeg skal spare dem til The Hunger Games eller noe. Jeg vet egentlig ikke hvilke filmer som går på kino nå. Planer om å ta med en venn om jeg finner en

Hvilken app skal du laste ned først på din flunkende nye iPad? 
På min superdupre flunkende nye ipad tror jeg at jeg skal laste ned Facebook først, men la oss late som om det er noe kult som papi jump