fbpx

Valgmøte i Oslo Natur og Ungdom

19.05.2015 av Natur og Ungdom

Det er tid for valgmøte i Oslo Natur og Ungdom, som vil avholdes på Miljøhuset (Maribøs gate 8), tirsdag 9. juni kl. 17:00. På valgmøtet skal vi supplere inn nye medlemmer i styret for fylkeslaget.

Er du interessert i å sitte i fylkesstyret? Eller har du kanskje noen innspill til gode kandidater? Da må du ta kontakt med valgkomiteen som består av Karianne Andersen (418 53 834 | kariannea@gmail.com), Nikolai Akselvoll (481 42 721 | nikoakse@gmail.com) og Amalie Strømme Falck (481 91 912 | strffal@gmail.com).

Etter valgmøte inviteres også hele fylkeslaget på sommeravslutning med Oslo Natur og Ungdom. Mer informasjon om sommeravslutningen kommer med værvarselet, men vi kan love mat, underholdning og god stemning i alt tenkelig vær.

Alle Natur og Ungdoms medlemmer i fylket er med dette kalt inn til møtet tre uker i forkant, slik vedtektene krever. Alle medlemmer som er bosatt i Oslo og har betalt kontingentavgift i Natur og Ungdom foregående eller inneværende år har stemmerett på møtet.

Trenger du mer informasjon om valgmøtet, ta kontakt med leder Isa Shillington på telefon 413 89 118 eller e-post oslo@nu.no. Vi håper å se deg der!

Mange hilsener fra

Styret i Oslo Natur og Ungdom