fbpx
Oslo Natur og Ungdom
Oslo Natur og Ungdom

Velkommen til representantskapsmøte!

25.09.2015 av Natur og Ungdom

Velkommen til representantskapsmøte med Oslo Natur og Ungdom! Høstens representantskapsmøte avholdes på Bellonahuset (Maridalsveien 17B) tirsdag 6. oktober kl. 17:00.

Representantskapsmøtet er det høyeste politiske beslutningsorganet mellom årsmøtene. På møtet behandler vi uttalelser og andre relevante saker for tiden framover. I tillegg vil vi få en foredragsholder fra Regnskogsfondet, lokallagene orienterer om deres egen aktivitet og Fylkesstyret vil redegjøre om hva som har skjedd den siste tida og hva Landsstyret skal arbeide med framover. Det vil selvfølgelig bli servert mat til alle!

Frist for å sende inn uttalelser er fredag 2. oktober. Uttalelsene skal sendes inn per epost til oslo@nu.no. Vi oppfordrer lokallag og enkeltpersoner til å gå sammen om å skrive uttalelser. Om dere ønsker innspill på eller hjelp til å skrive uttalelsene deres er det bare å ta kontakt med noen i fylkesstyret!

Alle Natur og Ungdoms medlemmer i Oslo er hjertelig velkomne til å delta på møtet, og i henhold til vedtektene får hvert lokallag sende et bestemt antall deltakere med stemmerett.

Denne delegatfordelingen ser slik ut:
4 delegater: Groruddalen, Frogner
5 delegater: Oslo Sør, Oslo Vest
6 delegater: Oslo Nord
10 delegater: Oslo Øst
Alle skolelag og studentlag får sende 4 delegater hver.

Alle sakspapirer til møtet vil bli lagt ut nederst i denne artikkelen noen dager før møtet.

Trenger du mer informasjon om møtet, ta kontakt med leder Ane Volla, på telefon 905 76 873 eller e-post oslo@nu.no. Vi gleder oss til å se deg der!

Mange hilsener fra Fylkestyret i Oslo Natur og Ungdom