fbpx
Oslo natur og Ungdom aksjonerer mot matkasting
Oslo Natur og Ungdom

Velkommen til Osloseminar!

27.01.2016 av Natur og Ungdom

Vi ønsker alle Oslo Natur og Ungdoms medlemmer hjertelig velkommen til Osloseminar 12.-14. februar!

Er du engasjert i klima og miljø og bor i Oslo? Kunne du tenke deg å møte andre miljøaktivister? Da er du hjertelig velkommen til Osloseminaret 2016! Her vil du lære om Oslos viktigste miljøsaker, møte politikere og ikke minst bli kjent med en fantastisk gjeng med mennesker!

Påmeldingsskjema finner dere her: http://goo.gl/forms/CLDgKehH8C

Seminaret finner sted helga 12.-14. februar på Marienlyst skole. Deltakeravgiften er på 50 kroner per person. Avgiften må gjerne betales av lokallaget du tilhører hvis de har penger til det. Tilhører du ikke noe lokallag? Eller har ikke lokallaget ditt penger? Ta kontakt så finner vi ut av det!

Oppmøte blir kl. 17:00 under tavla på Oslo S, om dere heller vil møte direkte på skolen er det fint om dere gir beskjed til oss.

Mer informasjon om program og annet kommer fortløpende, følg med på arrangementet på facebook for mer informasjon.