fbpx

Velkommen til representantskapsmøte!

04.04.2016 av Natur og Ungdom

Velkommen til representantskapsmøte med Oslo Natur og Ungdom! Vårens representantskapsmøte avholdes på Miljøhusethuset (Mariboes gate 8) onsdag 13. april kl. 17:00.

Representantskapsmøtet er det høyeste politiske beslutningsorganet mellom årsmøtene. På møtet behandler vi uttalelser og andre relevante saker for tiden framover. I tillegg vil vi få besøk fra Lan Marie Nguyen Berg, byråd for miljø og samferdsel, som vil snakke om miljøsaker i Oslo. Dessuten skal lokallagene orientere om deres aktivitet og fylkesstyret vil redegjøre om hva som har skjedd den siste tida og hva landsstyret skal arbeide med framover. Det vil selvfølgelig bli servert mat til alle!

Frist for å sende inn uttalelser er dagen før møtet. Uttalelsene skal sendes inn per epost til oslo@nu.no. Vi oppfordrer lokallag og enkeltpersoner til å gå sammen om å skrive uttalelser. Om dere ønsker innspill på eller hjelp til å skrive uttalelsene deres er det bare å ta kontakt med noen i fylkesstyret!

Alle Natur og Ungdoms medlemmer i Oslo er hjertelig velkomne til å delta på møtet, og i henhold til vedtektene får hvert lokallag sende et bestemt antall deltakere med stemmerett.

Delegatfordelingen er som følger:
2 delegater: Foss NU, Oslo Studentlag, Kuben NU
3 delegater: Nordstrand NU
4 delegater: Katta NU, Oslo Øst
5 delegater: Oslo Sør
6 delegater: Oslo Vest
7 delegater: Oslo Nord, Oslo Sentrum

Alle sakspapirer til møtet vil bli lagt ut nederst i denne artikkelen noen dager før møtet.

Uttalelse: Matsvinnet i Norge må reduseres

Trenger du mer informasjon om møtet, ta kontakt med leder Ane Volla, på telefon 905 76 873 eller e-post oslo@nu.no. Vi gleder oss til å se deg der!

Mange hilsener fra Fylkestyret i Oslo Natur og Ungdom