fbpx
Emma Norheim Ridderseth

Månedens superverver: Emma

03.05.2015 av Even Olai Østvik Mjaaland

Bedre sent enn aldri. Her kommer intervjuet av en av de to fantastiske superververne i mars og april; Emma Lovise Norheim Ridderseth

Emma Lovise fra Sortland Natur og Ungdon vervet til sammen 14 stk i løpet av mars/april som sikret henne en delt 1.plass som superverver for perioden mars og halve april. Her er hennes beste vervetips:

Hva er ditt beste vervetips?

Du burde være veldig på, men på en hyggelig måte. Å være flink til å overtale kommer godt med, men ellers burde man bare informere om hva Natur og Ungdom står for, samtidig som man setter organisasjonen i et godt lys, for å gjøre det attraktivt å være medlem.

Hva syns du er det beste og verste med å verve?

Det beste med å verve er vel den følelsen man får når man ser at lokallaget vokser og at andre rundt deg som kanskje ikke har vært så klima og miljø-engasjerte, plutselig blir det. Det er jo også kjekt å vite at man er med på å gjøre Natur og Ungdom større for hver person man verver.

Det verste med å verve er at du ofte støter på mennesker som overhode ikke mener det samme som deg, som kverulerer på ting som de helt klart har feil på, dette forekommer ofte i oljeboring-debatten.

Hvordan finner du motivasjon til å verve?

Jeg liker tanken på å gjøre lokallaget på Sortland større, og gjøre folk generelt mer klima og miljøbevisste. Uansett om man blir avvist eller lykkes med å verve noen, har du fått budskapet klart frem, så du taper ingenting aldri noe.

Hvor lenge har du vært medlem i Natur og Ungdom, og hvorfor ble du medlem?

Jeg har vært medlem i ca. 4 år og ble medlem fordi jeg er opptatt av klimapolitikk og politikk generelt og ville komme meg inn i et miljø der jeg kunne bli respektert og hørt for meningene mine.

Har du en morsom vervehistorie?

Nei, men dette var en kamerats reaksjon da jeg fortalte at jeg hadde vervet 15 stk, ”Du har definitivt trua noen på livet, definitivt.”

Har du noe annet du vil dele?

Synes alle burde spise mer fisk, men ikke oppdrettslaks..