fbpx
Månedens superverver for mars og april: Ingrid Marie Thorgersen Røine

Månedens superverver: Ingrid

03.05.2015 av Even Olai Østvik Mjaaland

Ingrid Marie Thorgersen Røine ble også superverver for mars og april! Les intervjuet og få tips til hvordan du også kan verve mange

Ingrid Marie fra Moss og omegn Natur og Ungdon vervet til sammen 14 stk i løpet av mars/april som sikret henne en delt 1.plass som superverver for perioden mars og halve april. Her er hennes beste vervetips:

Hva er ditt beste vervetips?

Mitt beste vervetips er å være ærlig og å spille følelsene. Få de du prøver å verve til å forstå hvorfor de bør bli medlem, og forstå hva Natur og Ungdom jobber mot. Det er også viktig å ha som mål at de skal bli aktive medlemmer, og ikke bare medlem på papiret. Og spill på deg selv, vær åpen og SMIL!

Hva syns du er det beste og verste med å verve?

Det beste med å verve må nok være når vi får nye medlemmer og når man møter mennesker som er veldig positive til Natur og Ungdom.

Det verste er nok når folk bare blankt avslår deg og ikke er villige til å høre på hva du har å si. Det er aldri gøy å bli avvist, uansett hvilken setting det er.

Hvordan finner du motivasjon til å verve?

Konkurransene motiverer meg nok mest. Og det er alltid gøy med høye medlemstall!

Hvor lenge har du vært medlem i Natur og Ungdom, og hvorfor ble du medlem?

Jeg har vært medlem i litt over ett år, men ble ikke aktiv før i høst. Jeg ble medlem fordi ei venninne fortalte om Natur og Ungdom, og jeg syns det virket som en flott organisasjon som jobbet for veldig gode saker!

Har du en morsom vervehistorie?

Jeg har vel ikke noen spesielt «morsomme» vervehistorier, men det har vært et par stk som har kommet til meg og spurt om jeg kan verve dem, istedet for at jeg kom til dem og spurte. Det er jo alltids veldig greit! 🙂