fbpx
Verv nye medlemmer og vinn denne flotte grillen. Foto: firesesonger.wordpress.com

Verv og vinn miljøvennlig grill!

05.07.2016 av Natur og Ungdom

Sommeren har kommet, og hva er vel mer deilig enn å grille i parken? Med engangsgriller blir det mye søppel, det vil vi unngå. Verv nye medlemmer eller NU-venner, og vinn en flott grill!

Hvis du verver nye medlemmer eller NU-venner til Natur og Ungdom i løpet av sommeren, kan du bli den heldige vinner av en miljøvennlig grill.

Vi kommer til å gi ut 10 griller på denne måten: De to som har vervet flest i løpet av henholdsvis juli og august kommer til å få én grill hver. I tillegg trekker vi 3 vinnere blant de resterende ververne. Her vil én verving tilsvare ett lodd i trekningen. Første trekning vil skje på sommerleiren vår 27.-31. juli. Andre trekning vil være i starten av september. Husk derfor å sende inn vervingene dine med én gang!

Litt om grillen Barbeco

Norskproduserte Barbeco er en miljøvennlig minigrill. Gjennom å bruke de tilhørende brikettene av kokosnøttskall utnyttes naturressurser som ellers hadde vært avfall, og som ikke forurenser. Brikettene tenner dessuten raskere enn det en vanlig engangsgrill gjør og holder lenger på varmen. Og så slipper du lukten og smaken av tennvæske (som forøvrig både er giftig og lite miljøvennlig).

Minigrillen fra Barbeco er like stor som en engangsgrill når den er åpnet, og sammenslått får den enkelt plass i en ryggsekk.  Grillristen er av emaljert stål og grillen leveres med en brannsikker matte som du legger under grillen. Dette gjør at du har muligheten til å bruke den som bordgrill eller på terrassegulvet. Dessuten skåner matten gress og svaberg mot sviskader.

 

Deler av teksten er hentet fra birgittemagnussen.no

 

Relevante nyheter


  • Hvorfor verve?

    Det er mange gode grunner til å verve! Flere medlemmer = flere engasjerte, flere som jobber med miljøsaker der de bor, vi får større påvirkningskraft, mer støtte fra staten og Natur og Ungdom blir enda mer synlige!


  • Slik verver du

    Alle til og med 25 år kan bli medlem i Natur og Ungdom. Det koster kun 100kr i året å være medlem, og første året du er medlem koster det kun 50kr. Man kan også verve NU-venner, som er alle som har lyst til å støtte organisasjonen økonomisk med et månedlig beløp (oftest personer over 25 år).


  • Hvordan bli en super-verver!

    For å bli en større og sterkere organisasjon trenger vi flere medlemmer. Det viktigste vi gjør for å bli flere er å være synlige slik at flere får vite at Natur og Ungdom finnes og hva vi gjør. Ikke alle melder seg inn selv, derfor må vi verve, overalt! Her har vi noen tips til hvor du kan verve, og hva du kan si til de du skal verve.