fbpx
Feiring av et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja i 2011
Feiring av et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja i 2011

Verveuke for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja

05.02.2017 av Natur og Ungdom

I år står på ny kampen om LoVeSe. Vi arrangerer verveuke for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja fra 27. mars til 2. april. Meld på ditt lokallag her.

I april har Arbeiderpartiet landsmøte, og skal avgjøre hva de skal mene om oljeboring i Lofoten, Vesterålen og Senja. I september er det stortingsvalg og saken skal endelig avgjøres. Da er det viktig at vi opplyser Norges befolkning om hvorfor vi ikke kan starte oljeboring i disse sårbare havområdene. Vi skal derfor ha verveuke for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja hvor vi reiser ut over hele landet. Vi skal stå på stand, holde foredrag, ha aktiviteter, og mye mye mer for å spre budskapet og argumentene våre.

Hva er verveuka for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja:
Verveuka er én uke i løpet av halvåret hvor alle lokal- og fylkeslag fokuserer på å spre kunnskap rundt et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Vi vil også få større gjennomslag i saken dersom vi får flere medlemmer, og skal derfor også verve mange nye medlemmer. Natur og Ungdoms sentralstyret og alle fylkessekretærer skal reise ut til lokal- og fylkeslag.

Verveknuter og vervepakke:
Alle lokallag vil motta et ark med verveknuter for verveuka. Det kan være ting som feks «Ha stand et sted du aldri har stått på stand før», «Lag presse for lokallaget ditt». Det lokallaget som klarer flest knuter får heder og ære. Og alle lokallag som deltar mottar diplom.

Vi vil også lage en vervepakke med stæsj og tips og triks for en god verveuke.

Les argumenter om saken her

Les mer om Programkomiteens til Arbeiderpartiet sitt forslag om å snikåpne Lofoten for oljeboring her

Meld på lokallaget ditt på verveuka her:

Relevante nyheter