fbpx
Flott gjeng i Telemark!
Årsmøtedeltagere i Telemark Natur og Ungdom 2014.

Årsmøte i Telemark Natur og Ungdom 2014

25.11.2014 av Sandra Butoyi

Takk for et vel gjennomført Årsmøte i Porsgrunn 20. november.

20. november gjennomførte Telemark Natur og Ungdom sitt årsmøte i Porsgrunn. På årsmøte ble det bestemte at Telemark NU skal sattse på opprydningen av Frierfjorden, styrke den lokale aktiviteten, arrangere sine egne kule arrangementer og bli enda styørre og sterkere i det kommende året.

Natur og Ungdom gleder oss til 2015 sammen med det nye fylkesstyrert i Telemark.

Fylkesleder: Silje Strøm (1996)
Silje har vært i mange år vært aktiv i Natur og Ungdom, og vært en drivkraft i Notodden Natur og Ungdom. Fra høsten 2013 har Silje sittet som 2.nestleder i fylkesstyret. Silje bor i Notodden.

1. nestleder: Ingvild Andersen (1997)
Ingvild har vært aktiv i Natur og Ungdom siden sommerleir 2013. Hun har vært aktiv i Porsgrunn Natur og Ungdom og en pådriver for politisk arbeid i lokallaget. Fra høsten 2014 har Ingvild sittet som fylkesleder i fylkesstyret. Ingvild bor i Porsgrunn.

2. nestleder: Øyunn Hasvik (1998)
Øyunn har vært aktiv i Natur og Ungdom i flere år, og var en nøkkelperson i oppstartsfasen av Notodden NU. Øyunn var lokallagsleder i Notodden, før hun flyttet til Skien.

Styremedlem: Linnea Fosli Lillefjære (1998)
Linnea ble aktiv i Natur og Ungdom sommeren 2014 etter å ha deltatt på Grønt spa’tak. Hun er med i Skien Natur og Ungdom, og bor i Ulefoss.

Styremedlem: Eva Bergit Hagalid (1996)
Eva er aktiv i Natur og Ungdom, og økonomiansvarlig i Notodden Natur og Ungdom. Eva kommer fra Notodden.

Vara: Guri Bjørklid (1998)
Guri har vært aktiv i Notodden natur og ungdom. Hun deltatt aktiv i lokallagets arbeid og på de nasjonale arrangementene i fylket. Guri kommer fra Notodden.