fbpx
Kutt Norges klimagassutslipp!
Kutt Norges klimagassutslipp!

Bli med Telemark NU til Paris!

28.10.2015 av Natur og Ungdom

Tre heldige fra Telemark Natur og Ungdom får sjansen til å besøke klimaforhandligene i Paris.

Vil du dra til Paris i desember? Der møtes Politikere fra hele verden for å sy sammen den nye, store klimaavtalen – og det er kjempeviktig at vi står på kravet om en ambisiøs, rettferdig og bindene avtale. Derfor har Telemark Natur og Ungdom har fått muligheten til å sende tre personer med toget nedover, for å demonstrere og vise at vi bryr oss. Datoer for reisen er 3.- 7. desember, men du får politisk fravær om du må ta fri fra skolen. Deltagere under 18 må ha godkjenning fra foresatte, og reiser på eget ansvar. Du må også være klar over at du har et ansvar både for de du reiser sammen med og ovenfor fylkesstyret, som arrangerer reisen.

Hvis du har lyst, fyll ut dette skjemaet: http://goo.gl/forms/cZmEO878SM

Da er du med i vurderingen og blir kanskje en av de heldige som får reise.
SØKNADSFRIST: 5. november

For spørsmål, kontakt fylkesleder Øyunn Hasvik på mail telemark@nu.no eller telefon 97470770.